13.08.2012

Акція від АТ "УкрСиббанк" для а/м Chevrolet

Система "Експрес Кредит" пропонує скористатися новою кредитною пропозицією від банку-партнера АТ "УкрСиббанк".

З 09.08.2012 в усіх автосалонах мережі УкрАВТО діє акційна кредитна програма спеціально для усього модельного ряду автомобілів Chevrolet. Програма розроблена з максимальною турботою про те, щоб клієнт зміг легко і просто придбати свій довгоочікуваний автомобіль, а також погашати кредит у зручній для себе формі.

Умови кредитної програми від АТ "УкрСиббанк" лояльні до можливостей клієнтів. На увесь період кредитування банк пропонує незвичайно низьку процентну ставку - 0,01% річних у гривні, аванс від 15%, термін кредитування від 1 до 7 років і разову комісію 2,99%. І це ще не все. Головною відмінністю акції є наявність грейс-періоду - пільгового періоду, коли не нараховується щомісячна комісія. Для авансу від 15% він складає 18 місяців, а при першому внеску від 50% - 24 місяці. Таким чином, клієнтові надається можливість значно знизити вартість кредиту і не переплачувати за його управління.

Умови акції АТ "УкрСиббанк" для а/м Chevrolet :

• аванс від 15%;
  • термін кредитування від 12 до 84 місяців;
  • процентна ставка на весь період кредитування  0,01% річних у гривні;
  • грейс-період: 18 місяців(аванс від 15%); 24(аванс від 50%);
  • разова комісія - 2,99%;
  • щомісячна комісія після грейс-періоду - 1,67% (аванс від 15%); 1,8% (аванс від 50%).

Автокредит від АТ "УкрСиббанк" - це розумне рішення для розумної купівлі автомобіля.  Дізнатися детальнішу інформацію про умови акції можна за номером телефону  0 800 502 310, а також на сайті www.express-credit.com.ua , де легко можна переконається в доступності кредиту за допомогою Експрес Калькулятора.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 17-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.