21.08.2012

На Столичному Автошоу будуть презентовані 4 автомобільні новинки Мерседес-Бенц

Компанія  «Автокапітал», генеральне представництво Daimler AG в Україні, проводить активну підготовку до «Автошоу на Столичному».

Вже  у вересні  компанія презентує на українському ринку найочікуваніші автомобільні новинки: Mercedes-Benz GL, G-class, GLK, A-class

Вперше   автомобілі були  представлені  на автосалонах у Нью-Йорку, Пекіні та Женеві.  Старт  продажу  новинок  на  українському  ринку  запланований  на 2012-2013 роки.

Ознайомитися з усіма новинками Ви  зможете у вересні на Столичному Автошоу.

Організатором Столичного Автошоу виступає Корпорація УкрАВТО. Генеральний партнер проекту - ПАТ Ідея Банк. Мобільний партнер - МТС Ultra. Маcтильний партнер - Моbil 1. Інформаційними партнерами Автошоу в цьому році виступили телеканал ICTV, Авторадіо, АвтомірДрайв і Перший Автомобільний канал.

Корисна інформація: Місце проведення Автошоу - України, місто Київ, Автоцентр на Столичному, Столичне шосе, 90. Час роботи виставки: 7.09.2012 з 10.00 до 18.00; 8 і 9.09.2012 з 10.00 до 19.00. Вхід безкоштовний.
Проїзд: від ст. м. Видубичі на автобусі № 43 (маршрутне таксі № 567, 577) до зупинки Столичне шосе, 90 і від ст. м. Либідська на автобусі № 20 (маршрутне таксі № 569, 557) до зупинки Столичне шосе, 90. Автомобільна парковка - безкоштовно для пред'явників Запрошення.

Довідка:
Столичне Автошоу 2012 - дев'ятий щорічне автомобільне свято, що пропонує спеціальні умови покупки автомобілів. На Столичному Автошоу 2011 були представлені, як автомобільні бренди, так і банківські та страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Останнє Столичне Автошоу відвідали близько півмільйона автолюбителів, і було продано понад 500 автомобілів за три дні заходу.
Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів до країн СНД і близького зарубіжжя.