31.08.2012

В рамках Столичного Автошоу відбудеться Фестиваль симфонічної музики

Головне автомобільне свято країни вже зовсім близько! За традицією, що склалася Автомобільне ШОУ відбудеться на початку вересня і проходитиме на території найбільшого в країні «Автоцентру на Столичному». У цьому році головною темою Столичного Автошоу стане музика і автомобілі. Відвідувачі заходу зможуть не тільки познайомитися з довгоочікуваними новинками світового автопрому, а й отримати задоволення від гарної симфонічної музики. Цієї осені Столичне Автошоу порадує не тільки автолюбителів і професіоналів автобізнесу, але так само зацікавить меломанів і шанувальників високого мистецтва.

З 7 по 9 вересня на Столичному Автошоу проходитиме фестиваль симфонічної музики АVTO CLASSIC FEST, організований за участю Благодійного Фонду «ВІВАТАРТ». «Фестивалі у форматі« open-air »давно завоювали світову славу завдяки успішним музичним шоу, які щорічно проходять в кращих культурних столицях Європи. Тому і ми, як європейське Автошоу, теж вирішили провести подібний захід, щоб наблизити наших відвідувачів до духу європейської культури та класичного мистецтва. »- Коментує Ірина Міхальова, керівник Оргкомітету Столичного Автошоу. У фестивалі візьмуть участь талановиті музиканти та вокалісти, ансамблі та солісти - лауреати Міжнародного конкурсу імені Дмитра Бортнянського, Міжнародного інструментального конкурсу Євгена Станковича, Міжнародного конкурсу мистецтв «Арт Преміум», Міжнародного конкурсу «PREMIER». Учасники виступатимуть у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркеста України. У програмі музичного фестивалю прозвучить музика Й. Баха, Й. Брамса, Ж. Бізе, Ф. Ваксмана, А. Вівальді, Дж. Гершвіна, А. Дворжака, А. Кореллі, Ф. Легар, Ф. Ліста, С. Прокоф'єва, Дж. Россіні, Рахманінова, А. Хачатуряна, П. Чайковського, Й. Штрауса, Л. Армстронга, А. Бочеллі, К. Гарделя, C. Джопліна, А. П'яццоли. Крім класичних творів, Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України виконає найвідоміші хіти світової естради.

Слідкуйте за новинами Столичного Автошоу на сайті: http://www.autoshow.kiev.ua/

Організатором Столичного Автошоу виступає Корпорація УкрАВТО

Генеральний партнер проекту - ПАО Ідея Банк. Мобільний партнер - МТС Ultra. Маcляний партнер - Моbil 1. Інформаційними партнерами Автошоу в цьому році виступили телеканал ICTV, Авторадіо, журнал «Автомір.Драйв» і Перший автомобільний канал.

Корисна інформація: Місце проведення Автошоу - Україна, Київ, Автоцентр на Столичному, Столичне шосе, 90. Час роботи виставки: 7.09.2012 з 10.00 до 18.00, 8 і 9.09.2012 з 10.00 до 19.00. Вхід безкоштовний.Проїзд: від ст. м. Видубичі на автобусі № 43 (маршрутне таксі № 567, 577) до зупинки Столичне шосе, 90 та від ст. м. Либідська на автобусі № 20 (маршрутне таксі № 569, 557) до зупинки Столичне шосе, 90. Автомобільна парковка - безкоштовно для пред'явників Запрошення.

Довідка:Столичне Автошоу 2012 - дев'ятий щорічний автомобільне свято, що пропонує спеціальні умови покупки автомобілів. На Столичному Автошоу 2011 були представлені, як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Останнє Столичне Автошоу відвідало близько півмільйона автолюбителів, і було продано понад 500 автомобілів за три дні заходу.Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.