05.10.2012

В Корпорації УкрАВТО стартував новий учбовий курс для студентів Національного Транспортного Університету.

Почалися заняття в новому учбовому центрі Національного Транспортного Університету, створеного на виробничій базі Корпорації УкрАВТО. Студенти приступили до вивчення реальних автосервісних процесів і дослідження процесів, що відбуваються на автосервісних підприємствах.

2

Сьогодні в одному із учбових центрів Корпорації «УкрАВТО» відбулося офіційне відкриття нового учбового курсу для магістрів Національного Транспортного Університету. Даний курс  розроблений спільно з Корпорацією УкрАВТО. Головна мета проекту - професійна підготовка випускників ВУЗу для їх подальшого працевлаштування на сучасних автосервісних підприємствах. Слідуючи поставленому завданню,  акцент в даній освітній програмі був зроблений саме на практичній складовій.

«На даному етапі молодим фахівцям надається чудова можливість поринути в реальний виробничий процес і застосувати теоретичні знання на практиці. – коментує Олександр Козіс, Голова Правління Корпорації УкрАВТО. В процесі навчання, магістри ознайомляться із специфікою роботи сервісних підприємств,  вивчать технічні особливості сучасних автомобілів, а також  набудуть практичні знання у сфері управління ділянками автосервісу. Таким чином, випускники будуть максимально підготовлені для початку  роботи на сучасних українських автосервісних підприємствах».

3

Велика частина лекційних занять, практичні і лабораторні роботи будуть проходити в учбових центрах УкрАВТО на реальних підприємствах і приклади для практичних робіт будуть узяті з реальних життєвих ситуацій. В учбовому процесі безпосередню участь братимуть досвідчені топ-менеджери компанії і кращі у своєму напрямку профільні фахівці, які поділяться із студентами цінними практичними знаннями.

Учні будуть ознайомлені зі всіма аспектами роботи автосервісу, сучасними методами діагностики і ремонту автомобілів, а також процесами обслуговування і залучення клієнтів, управлінням автосервісними підприємствами на різних рівнях менеджменту. Варто відзначити, що УкрАВТО і НТУ мають тривалу і плідну історію співпраці в області підготовки кваліфікованих працівників для автомобільної галузі. Корпорація УкрАВТО тривалий час виплачувала стипендії кращим студентам старших і випускних курсів університету. В даний момент кращі студенти вузу можуть стажуватися в провідних автомобільних центрах, отримувати за це винагороду, а після успішного стажування і закінчення університету отримати своє перше і відразу високооплачуване робоче місце. У 2012 році з 10 стажистів – 8 залишилися працювати на підприємствах Корпорації, а 2 виїхали з Києва по сімейних обставинах.

7

Корпорація УкрАВТО запроваджує проекти направлені на підвищення ефективності профорієнтаційної роботи в школах, ліцеях та гімназіях. Яскравим прикладом такої програми стала масштабна соціальна акція «Автопрофесіонали, на Старт!», яка відбулася в рамках Столичного Автошоу 2012. В ході програми менеджери Корпорації  УкрАВТО знайомили юних автомобілістів  із автосервісними підприємствами, із специфікою роботи у великій автомобільній компанії, а також, розповідали про професії в автомобільній сфері, про перспективи кар'єрного росту.

Корпорація УкрАВТО приділяє велику увагу навчанню персоналу. Співробітники компанії регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, програми для яких розробляються в корпоративних учбових центрах УкрАВТО.

Особливе місце у системі корпоративного навчання  займає  Учбовий центр Запорізького автомобілебудівного заводу. Тут працівники Корпорації проходять навчання і сертифікацію заводу по складних ремонтах, нових технологіях, переобладнанню автомобіля і т.д.

Учбові центри дистриб'юторських розробляють спеціальні  програми розвитку персоналу по напрямку світових брендів і виробників автомобілів, з якими співпрацює  Українська автомобільна корпорація.

9

Учбові класи комп’ютеризовані  і обладнані сучасним мультимедійним устаткуванням. Кожен учбовий курс складно структурований, передбачає поступове підвищення кваліфікації, вживання дистанційної системи вчення і оцінки знань.

З 2010 року 80% керівників середньої і вищої ланки компаній Корпорації закінчили річну програму «МІНІ-МБА». Щорік в корпоративних учбових програмах беруть участь тисячі співробітників Корпорації УкрАВТО.

Довідка:

Корпорація УкрАВТО – лідер українського автомобільного ринку, найбільший автовиробник, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні.  Єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер  автомобілів у країни СНД і далекого зарубіжжя. Корпорація УкрАВТО є генеральним імпортером та офіційним дилером більше, ніж 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів: Mercedes-benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Smart, Opel, Chevrolet, KIA, Renault, Nissan, Toyota, ЗАЗ, Сhery, Lada, TATA, JAC I I-van.  Більше 1 000 000 клієнтів довіряють Корпорації УкрАВТО.  Daimler, General Motors, KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery, АВТОВАЗ цінують Корпорацію УКРАВТО як надійного і професійного партнера.