03.02.2011

Автомобілісти виходять на зв'язок з МТС

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», повідомляє про укладення контракту щодо забезпечення мобільним зв'язком найбільшої української автомобільної корпорації «УкрАВТО».

У рамках укладеного контракту МТС запропонувала «УкрАВТО» спеціальну тарифну програму, розроблену з урахуванням особливостей споживання послуг мобільного зв'язку різними структурними підрозділами автомобільної корпорації. Для більш 3000 номерів співробітників «УкрАВТО» розроблені спеціальні тарифні пропозиції з пільговими цінами на дзвінки як усередині корпорації, так і в мережі «МТС Україна». Крім того, всім абонентам надається корпоративний статус і персональне обслуговування, що дозволяє забезпечувати високий рівень якості сервісу і максимально оперативно реагувати на їхні потреби.

Також, при необхідності, співробітники «УкрАВТО» зможуть використовувати додаткові послуги та інноваційні продукти МТС, у тому числі сервіси з мобілізації корпоративної пошти, бездротовий швидкісний доступ в інтернет, а також популярну серед автомобілістів послугу на базі технології GPS «МТС Навігатор».

Позиція «МТС Україна» на корпоративному ринку

«МТС Україна» є лідером корпоративного ринку мобільного зв'язку в Україні: 63% компаній, які увійшли до рейтингу «ТОП-100 компаній Україна» за обсягом чистого прибутку у 1 кв. 2010 р., є корпоративними клієнтами оператора. У рейтингу «ТОП-100 банків» за розміром активів 70 банків – клієнти «МТС Україна». Причому, з банків першої 30-ки – 23 банки є клієнтами оператора.

Послугами «МТС Україна» користуються близько 450 представництв іноземних компаній. Зокрема, із глобального списку Vodafone (VGE Account Master Scala, 574 клієнта Vodafone, присутні у більш ніж трьох країнах світу і мають у кожної з цих країн більше 100 співробітників), в Україні працюють 176 компаній – 139 з них є клієнтами «МТС Україна».

У структурі використання корпоративними клієнтами послуг компанії «МТС Україна» значне місце займають інноваційні послуги передачі даних. Так, 340 ключових клієнта крім традиційних сервісів використовують також послуги CDMA («МТС Коннект 3G») і Blackberry. 94 ключових клієнтів використовують як послуги на основі технології CDMA, так і комплексний GPS-сервіс «МТС Навігатор».

Про Корпорацію «УкрАВТО»

«УкрАВТО» – найбільший виробник автомобілів (і єдиний, що володіє технологією повномасштабного виробництва), найбільший імпортер та постачальник сервісних послуг в Україну. Протягом багатьох років корпорація успішно співпрацює з такими великими концернами, як DaimlerChrysler, General Motors, Adam Opel GmbH, Nissan, Toyota і АвтоВАЗ, і має великий потенціал росту як на внутрішньому, так і на зарубіжних ринках.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Войтович Владислав

Відділ зв’язків з громадськістю