15.11.2012

В сервісній мережі УкрАВТО відкрито новий сезон акційних пропозицій!

В  сервісній мережі УкрАВТО стартував новий сервісний сезон  «Осінь-Зима 2012» - найкраща пора, щоб продіагностувати та оновити «гардероб» вашого автомобільного улюбленця. Якісне обслуговування, ексклюзивні ціни та суттєва економія коштів – сервіс УкрАВТО гарантує учасникам акції  багато переваг та приємних сюрпризів.

Корпорацію УкрАВТО  можна по праву назвати головним трендсеттером на вітчизняному ринку сервісних послуг. І не дивно, адже компанія постійно слідкує за розвитком сучасних тенденцій в світі автомобільного обслуговування та із року в рік приємно здивовує своїх клієнтів ексклюзивними автосервісними пропозиціями.

Продовжуючи модні традиції, в цьому році Сервіс УкрАВТО підготував для Вашого авто нову колекцію привабливих акційних пропозицій. Так, в період з 1 листопада по 30 грудня, завітавши до однієї з сервісних станцій УкрАВТО, клієнт зможе дуже вигідно продіагностувати, причепурити та перевзути свою улюблену автомобільну модель. Ще й до того, добре заощадити на «оновленні» її сервісного гардеробу.

Всього за 99 грн. кожен клієнт зможе обрати один з 3-х наступних комплексів сервісних послуг:

1)    Діагностика ходової частини та двигуна за 99 грн.

2)    Контроль та  регулювання кутів встановлення коліс – 99 грн.

3)    Шиномонтаж – від 99 грн.

У разі виявлення недоліків  у функціональній системі автомобіля  кожен клієнт отримає  – 10 %  на ремонт та усунення всіх несправностей. Кожному клієнту, що скористається однією з акційних пропозицій – дисконтна картка учасника програми лояльності «СarMan@CarWoman» у подарунок.*

Акція розповсюджується на всі моделі автомобільних брендів ЗАЗ, KIA, OPEL, Chevrolet, Chery, LADA  та діє на всіх сервісних підприємствах мережі УкрАВТО.

*Дія карт лояльності «СarMan@CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вище вказані послуги не розповсюджуються та не сумуються.

Справка:

Корпорація УкрАВТО володіє найбільш розгалуженою в Україні сервісною мережею — понад 200 станцій технічного обслуговування, які  розташовані  у всіх регіонах країни. Серед них — фірмові станції, що спеціалізуються на обслуговуванні автомобілів окремих брендів, та універсальні сервіси. Сервісні центри УкрАвто оснащені новітнім технологічним обладнанням, спеціалісти сервісу – справжні професіонали з багатолітнім досвідом роботи. Більше мільйона клієнтів УкрАВТО задоволені рівнем нашого сервісного обслуговування.