03.02.2011

Офіційні правила рекламної акції “Фестиваль жіночих автомобілів”

1. Організатор Акції, територія та строки її проведення

1.1. Організатором Акції “Фестиваль жіночих автомобілів” (надалі - “Акція”) є група підприємств що створені за участю АТ “Українська автомобільна корпорація”, (надалі Група ) 01004, м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, тел. (044) 235-20-31, код ОКПО 03121566 (надалі – “Організатор”).

1.2. Акція проводиться на всій територіі України в дилерській мережі Групи “Організатора”

1.3. Триватиме строк проведення  Акції  з 1 лютого до 31 березня 2011 року включно (надалі – “строк проведення Акції” або “тривалість Акції”, або “період проведення Акції”).

1.4. Партнери Акції: ТОВ “Ленд Тревел Інтернешнл”, ТОВ "Медіа Інвест Груп", ТОВ "В4В груп", ПАТ “ПРОФІН БАНК”ТОВ “Едельвейс”

2. Автомобілі, що приймають участь у Акції:

Toyota Yaris, Toyota Auris, Toyota Corolla, Toyota Prius, Toyota RAV4

Оpel Astra Classic

Chevrolet Aveo (хетчбек)

ЗАЗ Ланос/Сенс, ЗАЗ Forza

Mercedes-Benz CLC-клас,  Mercedes-Benz GLK-клас, Mercedes-Benz A-клас, Mercedes-Benz B-клас

Nissan Note, Nissan Tiida, Nissan Almera Classic, Nissan Qashqai

Renault Sandero, Renault Symbol, Renault Megane III New, Renault Fluence New, Renault Scenic III New, Renault Koleos

KIA Picanto, KIA Cerato Koup, KIA Venga

Chery QQ, Chery M-11

LADA 2110, LADA 2111, LADA 21093, LADA 21099

3. Участь в Акції

3.1. У Акції можуть брати участь будь-які громадяни України, які проживають на території України, досягли повноліття (18 років), та які в період проведення Акції виконали всі правила та умови цієї Акції, які викладені нижче (надалі по тексту “Учасники” або “Учасники Акції”).

4. Умови Акції

4.1. Кожен покупець будь-якого з автомобілів, зазначених у п.2 у  період з 1 лютого до 31 березня 2011 року гарантовано отримує подарунок - піврічну підписку на журнал LG, та дисконтну картку Carman, Carwoman 5%.

4.2. Додатково перші 1000 Учасників  Акцій  отримують путівку на двох до Будапешту, з частковою оплатою туру (деталі туру можна дізнатися у оператора – туристичної компанії “Ленд Тревел Інтернешнл” за телефоном +38 044 233-32-29) не пізніше 09.10.2011 року

4.3. А  також  всі Учасники Акції, автоматично приймають участь  у розіграші головних призів – путівки на двох до Будапешту на три дні з оплаченим переїздом та проживанням; ноутбука від компанії , ТОВ "В4В груп", нетбука від ПАТ “ПРОФІН БАНК”, 3-х колекційних наборів з ексклюзивної дизайнерської колекції ювелірних прикрас Едельвейс ТОВ “Едельвейс”.

4.4. Подарунки надають партнери Акції: ТОВ “Ленд Тревел Інтернешнл”- 1000 путівок, ТОВ "Медіа Інвест Груп"- кількість сертифікатів на підписку дорівнює кількості проданих під час Акції автомобілів, ТОВ "В4В груп"- 3 ноутбука, ПАТ “ПРОФІН БАНК” – 1 нетбук, ТОВ “Едельвейс” – 3 колекційні набори з ексклюзивної дизайнерської колекції ювелірних прикрас Едельвейс.

4.5. Для участі в  Акції , кожний Учасник при купівлі автомобіля, повинен заповнити анкету на підписку на журнал LQ,  яка  знаходиться у менеджера з продажу автомобілів Всі данні Учасника  Акції повинні бути зазначені розбірливо українською чи російською мовами. Дані  які отримані   від Учасників, є особовою інформацією та  становіть комерційну  таємницю.

4.6. Розіграш головних призів, відбудеться  06 квітня 2011 року об 11.00 в автоцентрі “Автосамміт на Харківському”, Харківське шосе, 179. Результати розіграшу будуть опубліковані на сайті: www.ukrauto.ua. Переможцям будуть надані сертифікати.

4.7. Учасники Акції, що набули право на отримання подарунку або головного призу, за умовами  Акції не  можуть отримати їх еквівалент в грошовій формі.

4.8. Умови Акції однакові для всіх осіб та не можуть бути змінені.

4.9. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором  Акції (окрім особової), з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (за виключенням. передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, у випадку отримання заохочення, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором/Виконавцем   Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

4.10. Організатор Акції не несе відповідальності за не  виконання  або не  належне виконання  зобов’язань передбачених у цих  Правилах у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавця Акції обставини.

4.12. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення умов Акції, і/або питань, не урегульованих цими умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України.