20.11.2012

Світові продажі КІА у жовтні збільшились на 3,1%!

Корпорація КІА Motors повідомила дані глобальних продажів у жовтні 2012 року (експорт, внутрішні продажі та продажі із зарубіжних заводів) легкових автомобілів, SUV/MPV та комерційних автомобілів, які склали 228 146 тисяч одиниць. Ця цифра демонструє зростання об’ємів продажів на 3,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Продажі жовтня порівняно з попереднім роком в Північній Америці та Європі зросли на 14% і на 7,4% відповідно. Загалом, впродовж десяти місяців 2012 року світові продажі КІА зросли на 10,7% порівняно з відповідним періодом минулого року і склали 2 262 933 автомобілі.

Бестселером жовтня на зарубіжних ринках став КІА Rio - продано 37 618 автомобілів. Срібло має компактний SUV KIA Sportage (32 013 автомобілів), бронза у КІА Cerato – майже 31 тисяча проданих машин. Також у першій п’ятірці седан Kia Optima та середньорозмірний SUV KIA Sorento з показниками у майже 22 000 та 18 500 автомобілів відповідно.

Добре йдуть справи і у КІА в Україні: за підсумками десяти місяців поточного року бренд займає 4 місце на ринку нових легкових автомобілів, частка КІА склала 7,1%, а  КІА Rio впевнено тримає місце в «п’ятірці» найпопулярніших  автомобілів України за підсумками десяти місяців 2012 року! Раді будемо обговорити це з вами на на www.facebook.com/kia.ua!

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів. Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу. Веб-сайт – www.kia.com

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.Веб-сайт – www.kia.ua KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua