22.11.2012

Новий Кia Cee’d: переможець конкурсу German Design Award 2013

КІА Cee’d другого покоління вкотре вразив громадськість унікальним дизайном. Модель завоювала «Особливу відзнаку» (“Special mention”) в престижному конкурсі German Design Award 2013.Cee’d отримав найвище схвалення за виняткову якість дизайну в категорії «Транспортні засоби та громадський транспорт». У складі журі конкурсу 30 провідних експертів в сфері дизайну, науки та бізнесу, які оцінили понад 1500 номінантів в 10 категоріях.

«Ми пишаємось перемогою Cee’d в такому престижному конкурсі, як German Design Award, відзначає Головний дизайнер КІА Пітер Шреєр (Mr.Peter Schreyer). «Ця нагорода є ще одним доказом того, що наша європейська команда дизайнерів, очолювана Грегорі Гілємом  (Mr.Gregory Guillaume), успішно впоралась зі складним завданням. Наші фахівці вдосконалили друге покоління КІА Cee’d, яке є для нас настільки ж важливим, як і перше.

«Новий Cee’d втілює у собі більше емоцій та характеру, ніж його попередник, а пропорції автомобіля  надають йому динамічності. Вражаючий зовнішній вигляд, завершеність та преміальність екстер’єру надзвичайно переконливі, і з цим погоджуються  провідні експерти. Безумовно, ми дуже задоволені». Офіційне вручення нагороди German Design Award 2013 відбудеться у Франкфурті 15 лютого 2013 року на найбільшій у світі виставці споживчих товарів Ambiente.

Новий Cee’d, який є бестселером КІА в Європі, вже був відзначений за свій дизайн у червні 2012 року на Automotive Brand Contest. В цьому конкурсі автомобіль виграв нагороду за зовнішній дизайн і здобув «Особливу відзнаку» (“Special Mention”) за інтер’єр.В Україні новий КІА Cee’d вперше представлений у травні 2012 року на «Київському міжнародному автосалоні SIA’ 2012». А його брата КІА Cee’d Sportswagon «ФАЛЬКОН-АВТО» презентував українцям у вересні на «Столичному Автошоу».
Дізнатись більше про ці моделі ви можете, завітавши до дилерської мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні або на сайті http://www.kia.ua/.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу. Веб-сайт – www.kia.com