22.11.2012

KIA OPTIMA: 4845 мм до Австралії

Чому лише 4845 мм? Саме таку довжину має седан бізнес-класу КІА Optima! І саме KIA Optima дає шанс відвідати далеку Австралію!

Придбавши седан бізнес-класу КІА Optima в офіційних дилерів в Україні з 5 по 30 листопада 2012 р., кожен покупець (фізична особа – громадянин України віком старше 20 років), стає учасником розіграшу подорожі на двох до Австралії.

З нагоди партнерства КІА Моторс та Відкритого Чемпіонату Австралії з тенісу 2013 (Australian Open) офіційний дистриб’ютор КІА в Україні компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» дає можливість виграти подорож на двох до Австралії в період проведення Чемпіонату в січні 2013 року.

Спекотна альтернатива морозному січню – нагода пізнати далеку Австралію, відвідати Мельбурн, оселитись в п’ятизірковому готелі, вболівати за улюбленого гравця під час матчу Відкритого Чемпіонату Австралії з тенісу 2013 та отримати незабутні емоції.

Поспішайте, Акція триває лише з 05 по 30 листопада 2012 р.!

З Положенням про проведення Акції «Подорож до Австралії за сприяння КІА Optima» можна ознайомитись на www.kia.ua або безпосередньо у дилерів КІА мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

Седан KIA Optima був вперше представлений в Україні в кінці 2011 року.  За цей час по всьому світу автомобіль встиг завоювати армію прихильників. Торік KIA Optima був удостоєний одразу двох нагород в галузі дизайну: в міжнародному конкурсі Red Dot Design Awards експерти присудили автомобілю звання «Кращий з кращих». Це найвища оцінка, якою нагороджують тільки найкращі продукти в кожній з категорій. Експерти іншого престижного конкурсу iF product design awards також нагородили KIA Optima за винятковий зовнішній вигляд. Крім того журі iF product design awards відзначили інноваційність, екологічність та безпеку автомобіля.

В Україні на вибір покупців KIA Optima пропонується з двома варіантами бензинових двигунів, об’ємами 2,0 та 2,4 літри і потужністю у 165 і 180 кінських сил відповідно. Обидва двигуни доступні з механічною та автоматичною коробками передач. Ціни на KIA Optima в Україні стартують від 209 тисяч 100 гривень.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA ceed та KIA ceed Sportswagon.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com