30.11.2012

Новий КІА Sorento дебютує в Україні в рамках Фестивалю «УКРАВТО «4х4» на Буковелі!

Дебют нового КІА Sorento в Україні відбудеться 6 грудня 2012 року в рамках щорічного Фестивалю «УКРАВТО «4х4» на гірськолижному курорті Буковель. Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» традиційно бере участь у цьому заході, тож учасники фестивалю і журналісти матимуть можливість одними з перших оцінити новий КІА Sorento в Україні в суворих умовах експлуатації.

Нова модель надзвичайно успішного позашляховика Sorento від KІА, зазнала істотних вдосконалень. Дизайнери KIA Motors перепроектували в авто кузов, покращили двигун для збільшення економії пального та зменшення рівня викидів, вдосконалили  ходові якості та керованість. В новому Sorento з’явились додаткові функції із забезпечення комфорту та безпеки, а також новий екстер’єр.

Зокрема, команда конструкторів змінила зовнішній вигляд передньої та задньої частин автомобіля разом з решіткою радіатора,створила нові фари зі світлодіодними габаритними вогнями та зробила протитуманні фари вертикальними.

Вже відомо, що в Україні новий KIA Sorento пропонуватиметься із бензиновими та дизельними двигунами, об’ємом у 2,4 та 2,2 літри та потужністю у 176 та 197 кінських сил відповідно.Ціни на новий КІА Sorento в Україні будуть оголошені у день його презентації на Фестивалі «УКРАВТО «4х4» на Буковелі, 6 грудня. У цей же день розпочнуться продажі автомобіля офіційними дилерами КІА мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу. Веб-сайт – www.kia.com