04.12.2012

В мережі офіційних дилерів КІА в Україні стартував сезон акційних пропозицій!

Офіційні дилери КІА в Україні, що входять до складу Корпорації «УКРАВТО», підготували для Вашого авто нову колекцію привабливих акційних пропозицій.

Так, в період з 1 листопада по 30 грудня 2012 року, завітавши до офіційного дилера КІА в Україні, що входить до складу Корпорації «УКРАВТО», клієнт зможе вигідно продіагностувати, причепурити та перевзути свій КІА. Всього за 99 гривень Ви маєте можливість обрати один з 3-х комплексів сервісних послуг:

1)    Діагностика ходової частини та двигуна за 99 грн.

2)    Контроль та  регулювання кутів встановлення коліс – 99 грн.

3)    Шиномонтаж – від 99 грн.

У разі виявлення недоліків  у функціональній системі автомобіля  кожен клієнт отримає  – 10 %  на ремонт та усунення всіх несправностей. Крім того, кожному, хто скористається однією з акційних пропозицій дістанеться дисконтна картка учасника програми лояльності Корпорації «УКРАВТО» «СarMan@CarWoman» у подарунок.*

*Дія карт лояльності «СarMan@CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вище вказані послуги не розповсюджуються та не сумуються.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу. Веб-сайт – www.kia.com