17.12.2012

ЗАЗ VIDA - кращий доступний автомобіль!

Незважаючи на те, що на українському ринку модель з гучним ім'ям ЗАЗ VIDA дебютувала не так давно, популярність цієї моделі зростає з кожним днем. Про це свідчать і показники продажів: тільки за 8 місяців більше двох тисяч сімей стали власниками автомобілів ЗАЗ VIDA. А це значить, що українські автолюбителі довіряють якості ЗАЗ і роблять вибір на користь моделей бренду, всупереч досить серйозній конкуренції в бюджетному класі.

45Спираючись на думки вже існуючих покупців і потенційних - автолюбителів із різних куточків України, які тестували автомобіль під час виїзних тест-драйвів на дилерських підприємствах УкрАВТО - ми склали об'єктивний список характеристик моделі, які в більшій чи меншій мірі зумовлюють вибір ЗАЗ VIDA.

Якість і надійність. Новий легковий автомобіль є прямим спадкоємцем популярного і «обкатаного» українськими автолюбителями Chevrolet Aveo. Для виробництва VIDA в Запоріжжі було перенесено сучасне обладнання одного з європейських заводів, залучені багатомільйонні інвестиції, а персонал пройшов відповідне навчання.

Ціна. Виробникові вдалося запропонувати більш лояльну вартість в порівнянні з попередником: різниця в ціні VIDA і Aveo в аналогічних комплектаці  ях - понад 10 000 грн. Вартість VIDA варіює в межах від 86 880 грн. на початкову комплектацію до 113 280 грн. за топову з АКПП.

Гарантія та сервіс. Надійність авто підкреслює і гарантійний період, який цілком зіставим із багатьма європейськими автомобілями та складає 3 роки або 100 тис. км пробігу. До того ж віднедавна у покупців як VIDA, так і інших автомобілів ЗАЗ, з'явилася можливість заощадити до 40% на сервісному обслуговуванні за 3рахунок збільшення міжсервісного інтервалу до 15 000 км.

Функціональність і комфорт. Лінійка кузовів моделі представлена  седаном і п'ятидверним хетчбеком. Це дає можливість клієнтові вибирати між практичним седаном, з притаманними йому класичними рисами, і більш молодіжним маневреним хетчбеком.

У лінійці двигунів - два мотори. Обидва - надійні і високопродуктивні  силові агрегати General Motors. Перший, 1,5-літровий 84-сильний, пропонується в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Другий - з робочим об'ємом 1,4 літра і потужністю в 94 к.с. Таким двигуном комплектуються версії в максимальній комплектації з чотириступінчастою японською автоматичною коробкою передач AISIN.

Автомобіль пропонує низку опцій, що створюють комфорт для водія і пасажирів. Серед них - кондиціонер, електросклопідйомники, електрорегульовані дзеркала з підігрівом, регульована рульова колонка з гідропідсилювачем, іммобілайзер, противотуманки - і цей список можна продовжувати.

45Розташовує до приємної поїздки також досить м'яка підвіска, спеціально налаштована для наших реалій, яка здатна проковтнути нерівності українських доріг.

Безпека. За неї в автомобілі відповідають системи активної і пасивної безпеки. Навіть у базовій комплектації машина має подушку безпеки водія. Варто відзначити, що при розробці конструкції Chevrolet Aveo інженери GM спроектували кузов відповідно до норм європейської безпеки, саме тому аналог ЗАЗ VIDA - Chevrolet Aveo хетчбек - за результатами краш-тесту ANCAP отримав 4 зірки з 5 можливих.

Вигідні програми придбання. У дилерській мережі ЗАЗ діє вигідна кредитна програма «Краще ніж РОЗСТРОЧКА», яка дозволяє придбати автомобіль на максимально вигідних умовах. Так, Ви можете придбати ЗАЗ VIDA в найближчому автосалоні, оформивши безвідсотковий (на перші 12 місяців) кредит терміном до 7 років. Причому початковий внесок може складати всього від 10% вартості авто.

Все це дає підстави стверджувати, що ЗАЗ VIDA - кращий доступний автомобіль з оптимальним балансом ціни і якості.

Додаткову інформацію  можна отримати в найближчому  дилерському центрі  ЗАЗ, на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном  «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі  стаціонарних телефонів України безкоштовні).