18.12.2012

Глобальні продажі КІА в листопаді зросли на 6,4%!

Корпорація KIA Motors повідомила дані глобальних продажів у листопаді 2012 року (експорт, внутрішні продажі та продажі із закордонних заводів) легкових автомобілів, SUV/MPV та комерційних автомобілів, які склали 234 069 одиниць. Ця цифра демонструє зростання об’єму продажу на 6,4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Продажі листопада порівняно із попереднім роком в Північній Америці та Європі зросли на 11,7% та 0,8% відповідно. В цілому протягом 11 місяців 2012 року продажі KІА зросли на 10,3% порівняно з відповідним періодом минулого року і склали 2 497 002 автомобілі.

Бестселером листопада на зарубіжних ринках став KIA Rio – продано 37 651 автомобіль. На другому місці розмістився KIA Cerato (33 309 автомобілів), і замикає трійку лідерів компактний кросовер KIA Sportage – 30 364 реалізованих авто. Також у першій п’ятірці KIA Optima та середньорозмірний SUV KIA Sorento з показниками приблизно 22 000 та 19 000 автомобілів відповідно.

Добре йдуть справи у КІА в Україні: за підсумками 11 місяців поточного року бренд займає 4 місце на ринку нових легкових автомобілів, частка КІА склала 7,1%, а  КІА Rio впевнено тримає місце в «п’ятірці» найпопулярніших нових легкових автомобілів України.

Раді будемо обговорити це з вами на www.facebook.com/kia.ua!
Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», становить 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу становить 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів. Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com