25.12.2012

Новорічна економія на Chevrolet NIVA до 8100 грн!

Новорічний сюрприз для цінителів легендарного позашляховика Chevrolet NIVA! З 24 грудня в дилерській мережі компанії «Дженерал Авто Груп», першого офіційного дистриб'ютора Chevrolet NIVA в Україні, на всі автомобілі Chevrolet NIVA 2011 випуску діє подвійна акція - встановлення додаткового обладнання на суму до 4000 грн, а також знижки на сам автомобіль до 4100 грн! Разом сукупна економія при покупці автомобіля 2011 року випуску - до 8100 грн!

До того ж, на всі автомобілі Chevrolet NIVA 2012 випуску теж діє акція - встановлення додаткового обладнання на суму до 2000 грн!

Акційна вартість NIVA 2011 випуску в початковій комплектації L становить 129 900 грн, а аналогічний автомобіль 2012 коштує 134 000 грн.

Додаткове обладнання на 2000 або 4000 гривень Ви можете обрати на свій розсуд за наявності у офіційного дилерського підприємства. Це може бути сигналізація, антикорозійна обробка, додатковий багажник, металевий обвіс, захист двигуна, аудіосистема і т.д.

Саме зараз найвдаліший час для покупки справжнього позашляховика Chevrolet NIVA, адже коли як не взимку можна відчути весь позашляховий потенціал Chevrolet NIVA! Риболовля, полювання, виїзди з друзями в гори. В цих поїздках NIVA стане Вам незамінним помічником і другом! До речі, зовсім недавно у Chevrolet NIVA була можливість в черговий раз продемонструвати свій невичерпний позашляховий потенціал на позашляховому фестивалі «УкрАВТО 4х4» у Буковелі! Проїхавши в цілому майже 2 тисячі кілометрів, Chevrolet NIVA взяв на себе нелегку місію спочатку обстежити траси, а після бути "Safety Car", забезпечуючи безпеку учасникам фестивалю. Без зусиль долаючи будь-які перешкоди, NIVA, приміром, вбрід перетнула гірську річку, що привело в захват усіх присутніх. Підкорювати бездоріжжя NIVA допомагав постійний повний привід, примусове блокування міжосьового диференціалу, кліренс в 230 мм, короткі передній і задній звіси, посилена підвіска і ходова частина. До того ж, в автомобілі було присутнє все найнеобхідніше для довгої і комфортної подорожі: обігрів передніх сидінь, електродзеркала з підігрівом, кондиціонер, протитуманні фари, центральний замок з ДУ та багато іншого.

Також, з вересня 2012 року, кожен власник нового автомобіля Chevrolet отримує пакет «Assistance» строком на 1 рік. Програма Assistance являє собою цілодобову підтримку Вашого автомобіля. Професійні диспетчери нададуть необхідну інформацію і допоможуть вирішити питання, які застали Вас зненацька в дорозі.

До того ж, кожен покупець автоматично стає учасником програми лояльності і отримує накопичувальну дисконтну картку CarMan@CarWoman, яка передбачає накопичувальну систему знижок на сервісне обслуговування та запчастини.

«Дженерал Авто Груп» (входить до складу корпорації УкрАВТО), є першим офіційним дистриб'ютором автомобілів Chevrolet NIVA в Україні з 2004 року. Дилерська мережа налічує близько 60 салонів Chevrolet в усіх регіонах України, де Ви зможете не тільки придбати автомобіль, але й отримати якісний сервіс.

www.chevrolet.ua