25.12.2012

«Автоцентр на Харківському» став найкращим дилером КІА в Україні за програмою «Act Smart» у 2012 році!

25 грудня в автосалоні КІА ТОВ «Автоцентр на Харківському», за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 179, відбулось унікальне урочисте нагородження найкращого дилера КІА в Україні  за програмою «Act Smart» у 2012 році.  За результатами кампанії «Act Smart» у 2012 році Корпорація КІА Моторс відзначила 50 найкращих дилерів з 36 країн світу.

Протягом 2012 року офіційний дилер КІА в Україні ТОВ «Автоцентр на Харківському»  прикладав значні зусилля для вдосконалення та підвищення ефективності роботи підприємства, що стало запорукою його визнання з боку Корпорації КІА Моторс.    Зразкового дилера КІА в Україні відзначили почесною нагородою – зменшеною копією (1 до 100) корейського бойового корабля (Geobukseon). Нагорода відображає одне з найцінніших надбань корейської культури. Корейський бойовий корабель, що був створений у 16 сторіччі, уособлює надійність та практичність, разом із поєднанням останніх технологій того часу.

«Ми надзвичайно пишаємось тим, що «Автоцентр на Харківському» було відзначено такою високою нагородою, як копія славнозвісного корейського бойового корабля. Це вкотре доводить – дилери КІА постійно розвиваються, підвищують свою ефективність і прагнуть відповідати світовим стандартам бренду. Все це досягнуто виключно з метою задовольнити потреби наших клієнтів, - відзначила Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, Ніна Васадзе.

Унікальну нагороду, який «Автоцентр на Харківському» здобув у рамках програми «Act Smart» у 2012 році, вручено «Автоцентру на Харківському» в особі Директора підприємства Дмитрієнка Олександра Павловича.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.с Довідка: Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО.

Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com