26.12.2012

Підтримай КІА на Facebook – маєш шанс виграти призи!

На офіційній сторінці КІА у Facebook стартував унікальний конкурс «Підтримай КІА на Facebook». Щоб взяти у ньому участь слід он-лайн зареєструватись на  сторінці КІА (http://www.facebook.com/kia.ua за допомогою сервісної кнопки «Подобається») та заповнити анкету, розміщену там.

Всі бажаючі, які хочуть отримати шанс виграти iPad 3 повинні навести найкращий аргумент, чому КІА Optima має стати автомобілем року. Ті з вас, хто є шанувальником КІА cee’d повинні вигадати найкраще порівняння для дизайну даного автомобіля із явищами та представниками природи. Ціна перемоги в цій категорії – iPhone 4s. І на сам кінець, всі охочі провести незабутній День закоханих, 14 лютого 2013 року, у заміській резиденції «KIDEV» публікуйте на сторінці КІA у Facebook довільні вірші на тему: з KIA RIO сумно не буває.

Переможцем у кожній категорії стане той, чий аргумент, порівнянна або вірш назбирають найбільшу кількість лайків. Ви можете взяти участь у конкурсі в усіх трьох номінаціях або тільки в двох, чи в одній – за Вашим вподобанням. Акція «Підтримай КІA на Facebook» триватиме до 31.01.2013, а нагородження переможців відбудеться 04.02.2013.

Якщо Ви володієте чи Вам подобаються автомобілі КІА і ви вболіваєте за бренд, закликаємо Вас також підтримати КІА в Акції «Автомобіль року в Україні 2013»! Голосуйте за автомобілі улюбленої марки в таких категоріях: КІА Optima – автомобіль року, KIA cee’d – дизайн, KIA Rio – співвідношення ціна/якість. Проголосувати можна одразу за всі моделі КІА, або за одну чи дві – як побажаєте!Дізнатись детальну інформацію та ознайомитись із Правилами Акції ви можете на сторінці КІА у Facebook!

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 66 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com