03.01.2013

Одразу два автомобілі КІА претендують на перемогу у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні 2013»!

Новий рік безумовно вдало розпочався для бренду КІА в Україні! Після 1-го етапу голосування журналістське журі Акції «Автомобіль року в Україні 2013» визначило десятку фіналістів, які боротимуться в рамках головної номінації.  На право називатись «Автомобілем року» претендують одразу два автомобілі від КІА: КІА Optima та KІА cee’d.

Більше того, автомобіль КІА Rіо змагається за першість у категорії «Співвідношення ціна/якість” та за перемогу у класі.Такої висоти бренд КІА досяг, звичайно, завдяки шанувальникам, які підтримують улюблені автомобілі та надихають автовиробника вдосконалюватись і кидати виклик конкурентам.

Тож, якщо Ви є власником автомобіля КІА чи хочете ним стати, або просто вболіваєте за високоякісну продукцію корейського автовиробника, закликаємо Вас підтримати улюблений бренд і проголосувати на сайті Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013» за вищезазначені автомобілі у таких категоріях:

КIA Rio – найкращий в категорії співвідношення ціна/якість;
KIA cee’d – найкращий в категорії дизайн;

І нарешті:КІА Optima – Автомобіль року в Україні 2013;

Проголосувати можна:
1. На сайті http://autoroku.autocentre.ua/poll/make/choice/2013/. (Ми переконані, що дві хвилини на реєстрацію не завадять Вам підтримати улюблені автомобілі КІА).
Або:
2. Заповнити анкету, що міститься у щотижневиках «Автоцентр» чи «Автобазар», і надіслати її поштою чи факсом на адресу виконавчої дирекції Акції.

Ми дуже цінуємо Ваш внесок у просування бренду КІА в Україні, тому заздалегідь дякуємо усім, хто підтримає KIA Optima, KIA cee’d  та KIA Rio в Акції «Автомобіль року в Україні 2013»!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com