09.01.2013

Пітер Шрайер став першим європейським президентом в Корпорації КІА Моторс.

Пітер Шрайер (Mr. Peter Schreyer), головний Дизайнер Корпорації КІА Моторс, який завдяки своїй роботі змінив уявлення про бренд КІА, був призначений на пост Президента Корпорації. Таким чином, Пітер Шрайер став першим європейцем в історії марки, який обійняв посаду одного з трьох президентів у ланці топ-менеджерів КІА.

Пітер Шрайер, якому зараз 59 років, приєднався до КІА у 2006 році з метою просувати нову стратегію дизайну для бренду. Він став відповідальним за появу вже відомих нам ґрат «ніс тигра», які збагатили зовнішність моделей КІА.

Відтоді команда дизайнерів під керівництвом Шрайера представила цілу низку захоплюючих концепт-карів та яскравих автомобілів, зокрема, останній Sportage, нову сім’ю cee'd та  моделі більшого розміру для продажу на корейському внутрішньому і деяких зарубіжних ринках, такі  як Optima, K7, Quoris, Picanto і Rio.

Шрайер неодноразово висловлював прихильність та відданість бренду KІА, а також бажання залишитись з компанією, аби і надалі збільшувати продажі КІА завдяки прогресивному дизайну.
"Я вітаю Пітера Шрайера на новій посаді. Вона підтверджує ту вагому роль, яку він зіграв у тому, аби довести: дизайн – одна з ключових складових успіху, яким КІА насолоджується в останні роки", заявив Бенні Oєн (Mr. Benny Oeyen), віце-президент з маркетингу та планування продукту KІА Motors Європа. "Я з нетерпінням чекаю на подальшу роботу з Пітером в ролі керманича нової стратегії дизайну, яка і надалі приноситиме успіх бренду".

Пітер Шрайер народився в Баварії, Німеччина,  одружений, має двох дітей. Він навчався в Німеччині і в Королівському коледжі мистецтв у Великобританії, перш ніж став частиною команди розробників концерну Volkswagen та зробив свій внесок у дизайн кількох моделей, включаючи Volkswagen Passat і Audi TT.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.Веб-сайт – www.kia.ua KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com