09.01.2013

КІА нагороджує своїх найкращих фахівців із сервісу!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» приділяє особливу увагу навчанню власних працівників та працівників дилерської мережі КІА в Україні. Крокуючи в ногу з останніми тенденціями  розвитку автомобільної галузі та удосконалюючи навички, представники дилерської мережі постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, якість сервісного обслуговування та, як наслідок, рівень задоволеності клієнтів.

Програма навчання КІА Motors Corporation впроваджена в усіх країнах, де є офіційні представництва КІА. В Україні за програмою щороку навчаються більше 600 працівників. Всі вони проходять дистанційне навчання на сайті компанії KIA Motors Corporation з початку їхньої роботи з брендом. Складаючи непрості іспити, співробітники здобувають цінні знання у галузі і на підтвердження цього отримують відповідні сертифікати.

Наприкінці року, за результатами навчання, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» разом із KIA Motors Corporation відзначила 30 найкращих працівників з усієї дилерської мережі, які пройшли всі рівні сертифікації і відтепер можуть з гордістю називатись Master.

Окрім дистанційного навчання на сайті компанії KIA Motors Corporation, працівники дилерської мережі вдосконалюють свої навички і в навчальному центрі, який функціонує в компанії «ФАЛЬКОН-АВТО». Він є одним з найбільших центрів серед автомобільних компаній в Україні і займає провідні позиції на ринку країн ближнього зарубіжжя та СНД.

В даному навчальному центрі свої навички та знання поглиблюють і вдосконалюють консультанти з продажу, сервісні консультанти, механіки та діагности. Налагоджена співпраця з головним регіональним навчальним центром КІА Motors Corporation дозволяє залучати до процесу навчання висококваліфікованих тренерів з Кореї. Завдяки такому досвіду, в Україні та Кореї регулярно проводяться міжнародні семінари та конкурси професійної майстерності.

Зазвичай, конкурси проходять у два етапи: спочатку тестування з питань володіння технічними навичками, а потім змагання на базі навчального центру КІА Motors Corporation у Кореї. Кваліфікаційні завдання фінального етапу досконально оцінюють вміння фахівців професійно та оперативно виконувати свої посадові обов’язки і тим самим забезпечувати максимальну ефективність обслуговування клієнтів.

Вищезазначені конкурси дозволяють дистриб'ютору підтримувати високі стандарти обслуговування та заохочувати, матеріально та морально, найкращих працівників в дилерській мережі КІА.Нагадаємо, наразі дилерська мережа КІА компанії «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 67 автосалонів та 72 СТО.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три тип  кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com