20.01.2013

«Автоцентр на Харківському» став найкращим дилером КІА в Україні за програмою «Act Smart» у 2012 році!

«Автоцентр на Харківському» відзначився найкращими результатами діяльності та розвитку підприємства у 2012 році та отримав почесну нагороду від Корпорації КІА Моторс: прототип корейського бойового корабля.

25 грудня в автосалоні КІА ТОВ «Автоцентр на Харківському», за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 179, відбулось унікальне урочисте нагородження найкращого дилера КІА в Україні за програмою «Act Smart» у 2012 році.

За результатами кампанії «Act Smart» у 2012 році Корпорація КІА Моторс відзначила 50 найкращих дилерів з 36 країн світу. Протягом 2012 року офіційний дилер КІА в Україні ТОВ «Автоцентр на Харківському» прикладав значні зусилля для вдосконалення та підвищення ефективності роботи підприємства, що стало запорукою його визнання з боку Корпорації КІА Моторс.

0
Зразкового дилера КІА в Україні відзначили почесною нагородою – зменшеною копією (1 до 100) корейського бойового корабля (Geobukseon). Нагорода відображає одне з найцінніших надбань корейської культури. Корейський бойовий корабель, що був створений у 16 сторіччі, уособлює надійність та практичність, разом із поєднанням останніх технологій того часу.

«Ми надзвичайно пишаємось тим, що «Автоцентр на Харківському» було відзначено такою високою нагородою, як копія славнозвісного корейського бойового корабля. Це вкотре доводить – дилери КІА постійно розвиваються, підвищують свою ефективність і прагнуть відповідати світовим стандартам бренду. Все це досягнуто виключно з метою задовольнити потреби наших клієнтів, - відзначила Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, Ніна Васадзе.

Унікальну нагороду, який «Автоцентр на Харківському» здобув у рамках програми «Act Smart» у 2012 році, було вручено «Автоцентру на Харківському» в особі Директора підприємства Дмитрієнка Олександра Павловича.

***

Офіційний дилер KIA та ЗАЗ «Автоцентр на Харківському» – надійний партнер, що входить в структуру УКРАВТО, завжди радий бачити Вас на Харківському шосе, 179.

«Автоцентр на Харківському»

м. Київ, вул. Харківське шосе, 179