22.01.2013

Новорічна економія на Chevrolet NIVA триває!

Новорічний сюрприз для цінителів легендарного позашляховика Chevrolet NIVA триває! В дилерській мережі компанії «Дженерал Авто Груп», першого офіційного дистриб'ютора Chevrolet NIVA в Україні, на всі автомобілі Chevrolet NIVA 2012 випуску діє акція - встановлення додаткового обладнання на суму до 2000 грн!

Акційна вартість NIVA 2012 стартує від 134 000 грн.

Додаткове обладнання на 2000 гривень Ви можете обрати на свій розсуд з наявності у офіційного дилерського підприємства. Це може бути сигналізація, антикорозійна обробка, додатковий багажник, металевий обвіс, захист двигуна, аудіосистема і т.д.

Саме зараз найвдаліший час для покупки справжнього позашляховика Chevrolet NIVA, адже коли як не взимку можна відчути весь позашляховий потенціал Chevrolet NIVA! Риболовля, полювання, виїзди з друзями в гори. В цих поїздках NIVA стане Вам незамінним помічником і другом! До речі, зовсім нещодавно у Chevrolet NIVA була можливість в черговий раз продемонструвати свій невичерпний позашляховий потенціал на позашляховому фестивалі «УкрАВТО 4х4» у Буковелі! Проїхавши в цілому майже 2 тисячі кілометрів, Chevrolet NIVA звалив на себе нелегку місію спочатку обстежити траси, а після бути "Safety Car", забезпечуючи безпеку учасникам фестивалю. Без праці долаючи будь-які перешкоди NIVA, приміром, вбрід перетнула гірську річку, що привело в захват усіх присутніх. Підкорювати бездоріжжя NIVA допомагав постійний повний привід, примусове блокування міжосьового диференціала, кліренс в 230 мм, короткі передній і задній звиси, посилена підвіска і ходова частина. До того ж, в автомобілі було присутнє все найнеобхідніше для довгої і комфортної подорожі: обігрів передніх сидінь, електродзеркала з підігрівом, кондиціонер, пакет «Безпека» (подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS) протитуманні фари, центральний замок з ДУ і багато іншого.

До того ж, акційну кредитну пропозицію Chevrolet Finance (спільно з Укрсиббанком) подовжено на 1 квартал 2013, а це значить, що Chevrolet NIVA можна купити в кредит на 6 років і перші два роки платити тільки символічну річну ставку в 0,01%.

Детальні умови кредитування:

Назва програми

Chevrolet Finance

Строк дії програми

З 04.01.2013р. по 31.03.2013р.

Банк, що кредитує

ПАТ «УкрСиббанк»

Предмет кредитування

Весь модельний ряд Chevrolet

Загальний строк кредитування

До 84 міс.*

Річна ставка

Мінімальний аванс

Від 15%

Від 50%

Пільговий період, місяців

(щомісячна комісія – 0%)

6 міс.

12 міс.

18 міс.

24 міс.

Щомісячна комісія після пільгового періоду, %

Одноразова комісія

2,99% (може включатись до суми кредиту)

Страхування життя

3% одноразово

Валюта кредитування

Гривня

Спосіб погашення

Ануїтет

Страхування

КАСКО + ОСЦПВ

Також, з вересня 2012 року, кожен власник нового автомобіля Chevrolet отримує пакет «Assistance» строком на 1 рік. Програма Assistance являє собою цілодобову підтримку Вашого автомобіля. Професійні диспетчери нададуть необхідну інформацію і допоможуть вирішити питання, які застали Вас зненацька в дорозі.

До того ж, кожен покупець автоматично стає учасником програми лояльності і отримує накопичувальну дисконтну картку CarMan@CarWoman, яка передбачає накопичувальну систему знижок на сервісне обслуговування та запчастини.

«Дженерал Авто Груп» (входить до складу корпорації УкрАВТО), є першим офіційним дистриб'ютором автомобілів Chevrolet NIVA в Україні з 2004 року. Дилерська мережа налічує близько 60 салонів Chevrolet в усіх регіонах України, де Ви зможете не тільки придбати автомобіль, але й отримати якісний сервіс.

Детальніше про Chevrolet в Україні: www.chevrolet.ua