25.01.2013

KІА Motors подовжив головне спонсорство Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу до 2018 року!

KІА Motors Corporation оголосила про подовження спонсорської угоди із Відкритим Чемпіонатом Австралії з тенісу ще на 5 років, до 2018 року. Офіційна церемонія підписання відбулась сьогодні, 25 січня. Нова угода доводить те, що КІА став найдовгостроковішим головним спонсором заходу.

Бренд продемонстрував безперервну 17-річну відданість Турніру Великого шолому.Згідно із угодою, KІА і надалі надаватиме більше 100 офіційних автомобілів турніру щороку для безпечного перевезення гравців, офіційних осіб та гостей.

Томас О (Mr.Thomas Oh), виконавчий віце-президент і головний операційний директор корпорації KІА Motors, наголосив: "Ми вважаємо, що динаміка і пристрасть, яка спостерігається на кортах, тут у Мельбурні, є ідеальним втіленням того, що підтримує бренд KІА. І це посилює нашу прихильність до Відкритого чемпіонату Австралії та до гри в теніс. Ми сподіваємось, що підтримка KІА протягом багатьох років відіграла значну роль у зростанні турніру, і ми впевнені, що наше подовження спонсорства і надалі допомагатиме реалізовувати весь потенціал цієї чудової події.

"Ми також раді, що маємо можливість подовжити взаємодію із найбільш пристрасними спортивними вболівальниками у світі", додав пан О (Mr.Thomas Oh).

Голова Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу Стів Вуд (Mr.Steve Wood) заявив, що новий договір став  серйозним поштовхом для турніру. "Ми схвильовані тим, що КІА подовжив своє головне спонсорство Відкритого чемпіонату Австралії на наступні п'ять років. KІА є давнім та відданим помічником події і ми з нетерпінням чекаємо на подальше успішне партнерство до 2018 року", сказав він.

Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу був першою великою подією для міжнародного спортивного спонсорства КІА. Починаючи з 2002 року, компанія поглибила свої відносини з тенісом, залучивши таких зірок, як Андре Агассі та Рафаель Надаль до ролі міжнародних посланців бренду. На цю мить дану посаду обіймає саме Рафаель Надаль. КІА Motors Corporation також взаємодіє з іншими видами спорту, зокрема будучи, як світовим, так і місцевим спонсором футболу та екстремальних видів спорту.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com