30.01.2013

КІА Optima – «Міжнародний автомобіль 2013 року»!

KІА Motors America з гордістю оголосила, що журнал Road & Travel Magazine визнав КІА Optima «Міжнародним автомобілем 2013 року» на Північноамериканському міжнародному автосалоні (NAIAS) в Детройті. Дизайн Optima в поєднанні із сучасними технологіями сприяли тому, що автомобіль став одним з найпопулярніших середньо розмірних седанів КІА у 2012 році.

"Ми дуже раді, що наш бестселер КІА Optima здобув почесне звання «Міжнародний автомобіль року» за версією журналу Road & Travel Magazine. Це сприятиме подальшому зростанню статусу автомобіля в сегменті середньо розмірних седанів", наголосив Майкл Спрег (Mr.Michael Sprague), виконавчий віце-президент з маркетингу і комунікацій КМА. "Optima продовжує привертати увагу нових покупців до бренду KІА, пропонуючи вражаюче поєднання дизайну, продуктивності, комфорту та технологій. Попереду всіх цих характеристик розмістилась і найголовніша – якість автомобілів KІА."

Журнал Road & Travel Magazine нагороджує званням «Міжнародний автомобіль року» 10 нових чи вже існуючих автомобілів із вагомими та вражаючими вдосконаленнями. Нагорода ґрунтується на емоційному зв’язку, який виникає між покупцем та автомобілем. Переможців обирає журі конкурсу, до якого входять провідні автомобільні журналісти із таких відомих видань, як MSN Autos, Car and Driver та Consumer Guide® Automotive.

"KІА Optima піднялась на вершину списку, як найбільш емоційно переконливий автомобіль", сказав Кортні Колдуелл (Mr.Courtney Caldwell) головний редактор журналу  Road and Travel Magazine. "Його функціональний та стильний дизайн, а також покращені  технічні можливості відповідають потребам багатьох споживачів. І це ключова складова, яку ми оцінюємо, обираючи переможців конкурсу «Міжнародний автомобіль року».

На додаток до цієї престижної нагороди, Optima здобула низку інших нагород, включаючи звання «Найкращий новий автомобіль 2012 року» від Kiplinger's Personal Finance, «Седан року» за версією сайту Autobytel.com, а також звання одного з «Top Drives for 2012» від Boston Globe і «Найкраща покупка» за версією Consumers Digest.

В Україні КІА Optima вже потрапила до десятки фіналістів Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013» за результатами першого етапу журналістського голосування. Тож Optima боротиметься за перемогу у головній номінації.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com