30.01.2013

"Експрес Кредит" - підсумки кредитних продажів

У системі "Експрес Кредит" підведені підсумки кредитних продажів за останній рік. Так, в порівнянні з 2011 роком доля автомобілів, що купуються, в кредит в мережі автосалонів УкрАВТО значно виросла. Якщо в попередньому році вона складала 20,0%, то в 2012 - вже 25,8%, а найбільша доля кредитних продажів у марок автомобілів Chery, Chevrolet і KIA.

Таких результатів вдалося досягти не лише завдяки ефективній співпраці з провідними банками-партнерами, які на сьогодні пропонують в системі "Експрес Кредит" більше 30 кредитних програм на купівлю автомобіля, але й професіоналізму кредитних фахівців.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє встановити грамотний баланс між його бажаннями й можливостями та допомогти обрати оптимальний для нього варіант. У "Експрес Кредит" постійно працюють над розширенням кредитних і лізингових програм зі спеціальними умовами, надаючи тим самим великі можливості для купівлі автомобіля.

Для підвищення мотивації персоналу, зростання продажів автомобілів і якості обслуговування клієнтів, щорічно в системі "Експрес Кредит" визначаються кращі фахівці з кредитування.

Варто також відмітити, що серед основних кредитних програм, високою популярністю користується унікальний продукт "Сервіс в кредит". Це швидкий кредит на ремонт, техобслуговування, купівлю запчастин і шин, а також додаткового устаткування і ГБО, який можна оформити впродовж години на усіх СТО УкрАВТО.

Результати продажів в системі "Експрес Кредит" ще раз підтверджують високий інтерес населення до кредитних програм, які пропонуються в автосалонах УкрАВТО. Тому надалі планується активний розвиток співпраці з банками і надання клієнтам ще більш привабливих умов кредитування на купівлю автомобілів в мережі УкрАВТО.

"Експрес Кредит" здійснює свою діяльність на базі ТОВ "УКРАВТОЛІЗИНГ" (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлені близько 30-ти пропозицій від 17-ти банків-партнерів.