31.01.2013

В 2012 році продажі КІА в Україні зросли на 53%!

2012 рік відзначився для бренду КІА черговим злетом. Незважаючи на несприятливу економічну ситуацію в Україні, за результатами 12 місяців в дилерській мережі офіційного дистриб’ютора компанії «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до структури АТ «УКРАВТО») було продано на 53% більше автомобілів КІА, ніж у 2011 році. Важливим досягненням стало те, що зростання продажів КІА в Україні значно перевищило навіть світовий показник бренду 9,3%.

За результатами року, частка КІА на українському ринку становить майже 7%. Завдяки цьому автовиробник впевнено розмістився на четвертому місці в топ-5 найпопулярніших автомобільних марок. У порівнянні з 2011 роком частка КІА в Україні зросла на 2,5%.

Бестеллером модельного ряду КІА на українському ринку залишається автомобіль КІА Rio. Він впевнено тримається у п’ятірці найбільш популярних нових легкових автомобілів. На другому місці за популярністю в модельній лінійці КІА розмістився Sportage. Автомобіль є лідером в класі SUV-C. Бронза дісталась KIA Soul, який за результатами 2012 року, здобув першість у класі MPV-B.

Таких вагомих результатів бренд КІА в Україні досяг завдяки високій якості своїх автомобілів, європейському дизайну від одного з найкращих дизайнерів світу Пітера Шрайера та конкурентним цінам. Автомобілі КІА в Україні також можливо придбати у кредит у широкій мережі офіційних дилерів у всіх регіонах України. На сьогодні дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні налічує 67 автосалонів і 72 СТО.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com