06.02.2013

У Дубаї відбувся тест-драйв нового КІА Cerato!

Напередодні офіційної презентації третього покоління КІА Cerato в Україні КІА Motors Corporation організувала глобальний тест-драйв новинки у яскравому Дубаї. На заході були присутні журналісти із Сингапуру, Нігерії, Росії, Казахстану, Катару, Тунісу, України та багатьох інших країн. Саме вони випробували більше 30 новеньких КІА Cerato і вже готові поділитись своїми враженнями.

Маршрут одноденного тест-драйву КІА Cerato пролягав повз розгалужені футуристичні траси та пустельні дороги Дубаї. На вибір журналістів було запропоновано кілька бензинових комплектацій із механічною та автоматичною коробками передач та двигунами об’ємом 1,6 та 2 літри. Під капотом автомобілів ховались 130 і 161 к.с. відповідно.

Зовнішність нового КІА Cerato створив легендарний дизайнер Пітер Шрайер. Тепер седан вирізняється більш елегантним профілем та футуристичним стилем. Автомобіль також має розширену колісну масу і став ширшим та нижчим за попередню модель.

«Ми знову підвищуємо наші стандарти із новою моделлю Cerato, яка додає емоційної привабливості до вже сформованого дизайну, якості та ціни. Незважаючи  на економічну нестабільність у багатьох країнах, ми впевнені, що модель Ceratо, яка вирізняється зміненим дизайном, широким спектром нових особливостей, покращеною трансмісією та низькою витратою палива, приверне увагу багатьох нових клієнтів, - наголосив пан Томас О (Mr. Thomas Oh), виконавчий віце-президент КІА і головний операційний директор відділу міжнародної торгівлі.

KIA Cerato є одним з найпопулярнішим автомобілів у світі у модельній лінійці КІА. З моменту презентації Cerato у 2004 році, продажі автомобіля перевищили показники у 2,5 мільйони. В Україні офіційна презентація седану відбудеться 8 лютого в Києві.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com