07.02.2013

Новий інноваційний та яскравий КІА Cerato вже в Україні!

8 лютого 2013 року в Києві, в «Автоцентрі на Столичному», відбудеться офіційна презентація нового седану КІА Cerato. Автомобіль є одним із найпопулярніших у модельній лінійці КІА як в Україні, так і за кордоном. З початку його продажів у 2004 році в усьому світі було реалізовано більше 2,5 мільйонів моделей першого та другого покоління. Тепер настала черга третього дивувати світ.

«Презентація КІА Cerato в Україні надзвичайно важлива для нас. За останні роки цей автомобіль підтвердив право бути одним із найбільш популярних у модельній лінійці КІА. Тепер же, коли третє покоління седану Cerato стало ще більш експресивним та динамічним, ми з нетерпінням чекаємо на його зустріч із українськими автолюбителями та на їхні враження, - наголосила Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», Ніна Васадзе.

Дизайн нового КІА Cerato розробляв легендарний Пітер Шрайер. Тепер седан вирізняється більш елегантним профілем та футуристичним стилем. Автомобіль також має розширену колісну базу і є ширшим та нижчим за попередню модель.

Новому інноваційному КІА Cerato притаманні більш просторий салон та покращені технічні характеристики, зокрема: вдосконалена підвіска та покращена трансмісія, яка забезпечує найкращу в класі економію палива. Також в новому КІА Cerato підвищено показники безпеки пасажирів за рахунок кардинальних змін в конструкції кузова. Створюючи цей автомобіль, конструктори та інженери корпорації КІА Motors приділили особливу увагу відгукам клієнтів. Результатом цього став новий КІА Cerato, який перевершує усі очікування.

В Україні KIA Cerato третього покоління пропонуватиметься із двома типами бензинових двигунів, об’ємом 1,6 та 2,0 літри і потужністю 130 та 161 к.с відповідно.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com