04.04.2013

KІА виграв 4 нагороди в престижному конкурсі ‘red dot’ design awards за свої компактні моделі!

Команда дизайнерів Корпорації КІА Моторс була відзначена чотирма нагородами славнозвісного конкурсу ‘red dot’ design awards. Зокрема, новий KІА pro_cee'd здобув звання "Кращий з кращих" в категорії дизайн продукту. А такі компактні моделі, як п’ятидверний KІА cee'd, cee'd Sportswagon та Carens завоювали почесний титул "Переможець".

Це вже друга нагорода, яку виграв KІА pro_cee'd ще до початку своїх продажів, які стартували наприкінці березня 2013 року. До того, у листопаді 2012 року, новий pro_cee'd був відзначений в іншому відомому конкурсі дизайну - iF product design award.

Разом із чотирма цьогорічними нагородами загальна кількість перемог КІА у конкурсі ‘red dot’ design awards з 2009 року сягнула – 10! Серед тріумфаторів: КІА Soul, Picanto, Venga,  Sportage та Optima, який став «Кращим з кращих». До слова, цього річ КІА Optima також завоював першість в Акції «Автомобіль року в Україні 2013».

"Ми дуже пишаємось відзнаками ‘red dot’ design awards ", якими була нагороджена вся родина cee'd разом із новим Carens. Особливо нас надихає звання "Кращий з кращих" для Kia pro_cee'd. Після KІА Optima це вже друга модель, яка здобула схвальні відгуки від почесного журі конкурсу", говорить Пітер Шрайер (Mr. Peter Schreyer), Президент та Головний дизайнер Корпорації KІА Моторс.

"Той факт, що ключові компактні моделі КІА завоювали чотири нагороди, доводить професійну роботу наших міжнародних дизайнерських команд. Автомобілі КІА стають переможцями вже 5 років поспіль, що зайвий раз підтверджує: ми обрали правильну стратегію дизайну ", - додав пан Шрайер (Mr. Peter Schreyer).

Незабаром власники престижних титулів конкурсу ‘red dot’ design awards з’являться і в Україні. КІА pro_cee’d буде презентовано вже навесні, а на KIA Сarens варто чекати після літніх канікул.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com