08.04.2013

В Одесі відкрився новий автосалон КІА!

В березні одесити отримали ще більше можливостей познайомитись та придбати автомобілі відомого корейського автовиробника КІА. В Одесі відкрився новий дилерський центр «Одеса-Авто» за адресою Миколаївська дорога, 307 б (тел. (048) 711-27-27, http://odessa-avto.ukravto.ua/)

В шоу-румі автосалону можна познайомитись із яскравими представниками модельного ряду КІА, скористатись послугами якісного сервісу і придбати запчастини та аксесуари.

Внутрішнє та зовнішнє оформлення нового автосалону повністю відповідає фірмовому стилю бренду КІА. Додатковий комфорт гарантують вигідне розташування автоцентру та оснащена парковка для клієнтів.Завдяки висококваліфікованому персоналу в новому автосалоні «Одеса-Авто» всі охочі мають можливість детально ознайомитись із представленим модельним рядом КІА та отримати відповіді на будь-які питання.

До слова, приємні новини і для шанувальників автомобілів КІА в Івано-Франківську. Тамтешній автосалон «Івано-Франківськ-Авто» віднедавна має вигідніше розташування. Дилерський центр «Івано-Франківськ-Авто» переїхав з Калуcького шосе, 2. Тепер відвідати його та поближче познайомитись із автомобілями КІА жителям Івано-Франківська можна за адресою вул. Тисменицька, 210 (тел. (0342) 72-09-64, http://ivano-frankivsk-avto.ukravto.ua/ua/)

Двері автосалонів «Одеса-Авто» та «Івано-Франківськ-Авто» відкриті для всіх автолюбителів, а тепла атмосфера, яскрава продукція та досвідчені консультанти зроблять перебування клієнтів максимально комфортним.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні налічує 68 автосалонів.Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com