10.04.2013

KІА Carnival – автомобіль на всі випадки життя!

5-ти дверний мінівен КІА Carnival може дозволити собі відрізнятися від інших. Він виділяється в модельному ряду КІА не лише своїм класичним зовнішнім виглядом. Адже завдяки третьому ряду сидінь КІА Carnival стане надійним партнером як для сімейних подорожей, так і для корпоративних поїздок – комфортно розмістить до 7 пасажирів або габаритний вантаж (при складених другому та третьому ряді сидінь об’єм багажника KIA Carnival  досягає 3 300 л).

КІА Carnival завжди готовий до далеких подорожей: 5-ти ступенева автоматична коробка передач, передні та задні протитуманні фари, обігрів вітрового скла у зоні розміщення склоочищувачів, зовнішні дзеркала з підігрівом, коректор фар, бортовий комп’ютер забезпечать впевненість, що подорож буде комфортною. Беззаперечною перевагою є і силовий агрегат: під капотом КІА Carnival розмістився дизельний двигун об’ємом 2,9 літри та потужністю 185 к.с.

КІА Carnival  пропонує виключний комфорт як водієві, так і пасажирам: шкіряне оздоблення кермового колеса, кермова  колонка, що регулюється по висоті, сидіння водія, що регулюється за висотою, магнітола 2DIN: радіо + CD (6 динаміків), роз’єм AUX та USB, управління магнітолою на кермі, клімат-контроль, електросклопідіймачі  передніх та задніх дверей, сдвижні двері.

КІА Carnival турбується про безпеку тих, хто у нього «на борту»: в комплектацію входять такі системи безпеки, як: ABS, EBD (система електронного розподілення гальмових зусиль), подушки безпеки водія та пасажира, кріплення для дитячих сидінь.

Крім усіх своїх переваг саме ті автомобілі КІА Сarnival, які продаються в мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» мають ще одну, насправді унікальну перевагу. Адже саме ці автомобілі допомагали виконувати почесну місію організаторам Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012ТМ. Футбольні функціонери вправні у багатьох речах і дбайливе та обережне ставлення до автомобілів не виключення - автомобілі КІА Сarnival не мають великого пробігу, їхній стан – близький до первинного!

Спеціальна ціна 200 000 грн з ПДВ*. робить ці автомобілі шалено привабливими, тому варто замислитись, чи не на Вас чекає автомобіль, який ще пам’ятає пристрасті ЄВРО 2012?Детальну інформацію щодо придбання КІА Carnival можна отримати в офіційних дилерів КІА.

* Деталі та обмеження гарантії визначені в Додатку до Договору купівлі-продажу автомобіля. Ціни станом на 02.04.2013. Кількість автомобілів обмежена.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com