12.04.2013

Бренд КІА стрімко набирає оберти в Україні!

Бренд КІА в Україні стрімко набирає оберти. Перший квартал 2013 року видався досить успішним: за результатами реєстрацій нових легкових автомобілів КІА посів третє місце.

Таким чином, офіційний дистриб’ютор бренду в Україні – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» покращила результат КІА 2012 року, піднявшись із 4-го на 3-є місце, а частка ринку КІА перевищила 7%. У березні 2013 року кількість зареєстрованих нових легкових автомобілів КІА в Україні досягла 1 471. Це майже на 12% більше у порівнянні із березнем 2012 року.

З початку 2013 року кількість зареєстрованих нових легкових автомобілів КІА в Україні досягла майже 3 тисяч.

Бестселером модельного ряду КІА в Україні залишається автомобіль Rio. За результатами березня 2013 року, Rio став третім серед найбільш популярних автомобілів серед українців. Своє лідерство КІА Rio підтвердив і перемогами, які він нещодавно здобув у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні 2013». За її результатами, Rio переміг у номінації «Співвідношення  ціна/якість» та став найкращим у класі («Легковий автомобіль малого класу (А-В класи)»). До 10-ки найпопулярніших автомобілів в Україні також потрапив KIA Sportage.

Продажі КІА зростають по всьому світу. Корпорація КІА Моторс оголосила дані глобальних продажів за березень 2013 року. У порівнянні із березнем 2012–го зростання склало майже 3%. Всього у перший місяць весни у світі було реалізовано приблизно 653 000 автомобілів КІА.

Більше того, смаки автомобілістів по всьому світу збігаються із уподобаннями українців.  Бестселером березня на зарубіжних ринках також став КІА Rio - продано 44 371 автомобіль. Срібло має компактний SUV KIA Sportage (майже 33 000 автомобілів), бронза у КІА Cerato – майже 32 000 проданих машин. Також у першій п’ятірці седан KІА Optima – «Автомобіль року в Україні 2013» - та середньорозмірний SUV KIA Sorento з показниками у майже 24 000 та 17 500 автомобілів відповідно.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com