14.05.2013

КІА Optima дешевший на 15 000 гривень*!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», продовжує приємно дивувати шанувальників бренду. Тільки зараз Ви маєте можливість придбати володаря «автомобільного Оскара», автомобіль КІА Optima 2012 року виробництва, за спеціальними зниженими цінами.

В залежності від комплектації зниження ціни на КІА Optima 2012 року виробництва сягає суми у 15 000 гривень. Акція триває до 30 червня 2013 року. Кількість автомобілів обмежена, тому якщо Ви хочете стати власником автомобіля, який цьогоріч впевнено переміг у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні 2013» радимо поспішати.

Седан KIA Optima був вперше представлений в Україні наприкінці 2011 року.  За цей час по всьому світу автомобіль завоював армію прихильників. У 2011-му KIA Optima був удостоєний одразу двох престижних нагород в галузі дизайну: в міжнародному конкурсі Red Dot Design Awards експерти присудили автомобілю звання «Кращий з кращих». Це найвища оцінка, якою нагороджують тільки найкращі продукти в кожній з категорій.

Експерти іншого престижного конкурсу iF product design awards також нагородили KIA Optima за винятковий зовнішній вигляд. Крім того журі iF product design awards відзначили інноваційність, екологічність та безпеку автомобіля.

В Україні на вибір покупців KIA Optima пропонується з двома варіантами бензинових двигунів, об’ємами 2,0 та 2,4 літри і потужністю у 165 і 180 кінських сил відповідно. Обидва двигуни доступні з механічною та автоматичною коробками передач. Також на вибір українців представлена дизельна версія із двигуном об’ємом 1,7 літри та потужністю у 136 к.с.

Вже в середній версії (MID) КІА Optima запропонує власнику антиблокувальну систему ABS та систему стабілізації руху ESP, двозонний клімат-контроль, датчик дощу, круїз-контроль з функцією обмеження швидкості, підігрів передніх та задніх сидінь і керма, парктронік  та багато іншого.

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі KIA Optima 2012 року виробництва з 08.05.13 у порівнянні з цінами станом на переддень. Мінімальна ціна: від 223 000 грн. (максимальне зниження ціни - до 15 000 грн. в залежності від комплектації). Ціни станом на 08.05.13 включно з ПДВ. Акція діє з 08.05.13 по 30.06.13 в дилерській мережі ТОВ ≪ФАЛЬКОН-АВТО≫. Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів – згідно тарифів операторів. Автомобіль Kia Optima визнано переможцем Всеукраїнської Акції «Автомобіль Року в Україні 2013» в номінації «Автомобіль 2013 року в Україні».

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com