15.05.2013

«Повний розпродаж» автомобілів ЗАЗ зі знижками до 9060 грн!

Стати власником нового авто від ЗАЗ із безпрецедентною знижкою? – реальніше не буває! Кампанію «Повний розпродаж», що розповсюджується на модель ЗАЗ VIDA 2012 року випуску, продовжено до 31 липня 2013 року.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ у лютому нинішнього року запропонував своїм клієнтам вигідну можливість прибдати нове авто зі знижками до 9060грн. Відтепер цю унікальну пропозицію продовжено до 31 жовтня 2013 року.

0

Із початку старту кампанії у лютому нинішнього року уже понад 600 співвітчизників стали щасливими власниками нових автомобілів ЗАЗ VIDA. У рамках запропонованих знижок «Кращий доступний автомобіль 2013 року» у своїй базовій комплектації коштує 82 200 грн. ЗАЗ VIDA в кузові седан з АКПП у комплектації «люкс» - усього 104 300 грн з урахуванням знижки 8980 грн. А прихильники авто у кузові хетчбек оцінять ЗАЗ VIDA з АКПП виробництва 2012 усього за 103 900 грн., зі знижкою, що сягнула 9060грн! В комплектації авто –   кондиціонер, центральний замок, передні електричні склопідйомники, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом та також інші опції, притаманні  сучасному та комфортному авто. До того ж, знижені ціни розповсюджуються і на нові модифікації ЗАЗ VIDA із більш потужним 109-сильним двигуном австрійської розробки ACTECO, що встановлюються на модель в обох кузовах – седан та хетчбек.

Ціни на автомобілі ЗАЗ VIDA у рамках кампанії «Повний розпродаж»

ЗАЗ VIDA

SA4870

Lux

- 9 060

Як і раніше, придбати нові автомобілі ЗАЗ VIDA можливо в кредит на вигідних умовах, що пропонують фінансові партнери - понад 20 кредитних програм, що відповідають потребам різних клієнтів.

«Повний розпродаж» діє у всій дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс».

Скористайтеся унікальним шансом придбати якісне авто за низькою ціною!

Детальна інформація про моделі ЗАЗ і про умови кампанії - на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

Додатково

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ Vida, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.