17.05.2013

КІА встановив рекорд на ринку України!

У розпал весни офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», констатує рекордне за останні три роки зростання попиту на високоякісну продукцію відомого корейського автовиробника. За результатами квітня 2013 року, кількість нових зареєстрованих автомобілів КІА зросла на 41,2% у порівнянні із березнем 2013 року. У такий спосіб, бренд вперше за останні три роки перемістився із третього на друге місце на ринку України.

За результатами квітня, найпопулярнішими автомобілями серед українців в модельній лінійці КІА стали: KIA Rio, KIA Sportage та KIA Soul.

Світові продажі КІА також на висоті. У квітні 2013 року КІА Моторс реалізувала у світі більше 239 000 автомобілів. Таким чином, у порівнянні із квітнем минулого року, продажі зросли на 4,2%.

В Європі продажі квітня порівняно з аналогічним періодом минулого року також зросли на 7,1%, а у Китаї на майже 20%.

Бестселлером минулого місяця на зарубіжних ринках є КІА Rio – продано 41 620 автомобілів. КІА Cerato розмістився на другій сходинці із показником у 32 852 реалізованих авто. Бронза дісталась КІА Sportage (32 844 автомобілів). В першій п’ятірці світових продажів КІА також розмістились: КІА Optima та KIA Sorento, з показниками в приблизно 24 000 та 17 000 проданих авто відповідно.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com