22.05.2013

KIA Rio у трійці найпопулярніших автомобілів в Україні!

Автомобіль КІА Rio впевнено тримається у лідерах на українському ринку. У квітні Rio розмістився на третьому місці. В Україні було зареєстровано майже 800 новеньких КІА Rio. Це вкотре підтверджує заслужене визнання даної моделі. В цьогорічній Акції «Автомобіль року в Україні» КІА Rio був визнаний найкращим і в класі, і в одній з головних категорій «Співвідношення ціна/якість».

Нагадаємо, за результатами 2012 року, КІА Rio входить до топ-5 найпопулярніших автомобілів в Україні. Авто пропонується з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, з потужностями 107 та 123 кінські сили відповідно. Також на вибір українським автолюбителям представлені автоматична та механічна коробки передач.

За результатами квітня 2013 року КІА Rio став бестселером і на зарубіжних ринках. Світові продажі Rio в минулому місяці сягнули показника у 41 620 автомобілів.

КІА Rio заслужив на таке визнання. Автомобіль здобув високий статус завдяки неперевершеним дизайнерським рішенням, технічній досконалості, а також найвищому рівню комфорту та безпеки.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com