22.05.2013

Фахівці із сервісу КІА представлять Україну в Кореї!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» та Корпорація КІА Моторс, ретельно слідкують за рівнем кваліфікації працівників і раз на два роки проводять конкурси професійної майстерності серед консультантів із сервісу.

У квітні 2013 року було проведено перший етап - Всеукраїнський конкурс  «НАЙКРАЩИЙ МАЙСТЕР-ПРИЙМАЛЬНИК КІА». Для участі у ньому з понад 100 учасників – консультантів по роботі з клієнтами сервісу КІА з різних областей  України було обрано 18 найкращих, які боролись за призові місця.Всі учасники мали пройти цілу низку випробувань. Зокрема, письмовий тест, практичні завдання та участь в імітованій ситуації з обслуговування клієнтів на сервісі.

Переможцем конкурсу став фахівець з Кривого Рогу. Він представлятиме спеціалістів станцій технічного обслуговування КІА від України у другому етапі конкурсу – Світовому, який проходитиме у столиці Кореї, Сеулі, у червні цього року.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» приділяє особливу увагу навчанню власних працівників та працівників дилерської мережі КІА в Україні. Свої навички вони вдосконалюють в навчальному центрі компанії, який є одним з найбільших серед автомобільних компаній в Україні і займає провідні позиції на ринку країн ближнього зарубіжжя та СНД.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 13 моделей – Carens, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com