24.05.2013

В Корпорації «УкрАВТО» відбулися кадрові перестановки

Заступник Голови правління Корпорації «УкрАВТО» Сергій Вадимович Філіпенко переходить на посаду Голови Правління ПАТ «Запорізький Автомобілебудівний Завод», а пост Заступника Голови Правління з сервісу та торгівлі запасними частинами обійме Єгор Григорович Мохна, який раніше працював начальником департаменту контролінгу Корпорації. Крім того, Олександр Олександрович Федоров займе посаду Заступника Голови Правління Корпорації «УкрАВТО».

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА.

Сергій Вадимович Філіпенко.

Сергій Вадимович Філіпенко народився у 1966 р. в м. Запоріжжя.

В 1990 р. закінчив Запорізький машинобудівний інститут ім. В.Я.Чубаря, факультет «Автомобілі і трактори». В цьому же році прийшов на роботу у відділ Головного конструктора Запорізького автомобілебудівного заводу.

Пройшов трудовий шлях від інженера – конструктора, начальника конструкторського бюро, головного конструктору до заступника голови правління ЗАЗу.

У 2007 р. рішенням Наглядової ради Корпорації «УкрАВТО» призначений на посаду Заступника Голови правління на Завод легкових автомобілів у Варшаві (Польща). У 2008 р. перейшов на посаду Заступника Голови Правління Корпорації «УкрАВТО».

Олександр Олександрович Федоров.

Олександр Олександрович Федоров народився 1979 р. в м. Дніпрорудне Запорізької області.

Закінчив Запорізький національний технічний університет, факультет економіки і управління, спеціальність – міжнародні економічні відношення.

З 2002 р. займав різні керівні посади в структурах ПАТ «ЗАЗ», а з 2006 р. працює в Корпорації «УкрАВТО».

Прес-Центр Корпорації «УкрАВТО»