24.05.2013

Best Fashion Awards 2013

Організаторам вдалося створити унікальну атмосферу розкоші і смаку.

Одним з партнерів Best Fashion Awards став легендарний італійський бренд Maserati. Знаменита автомобільна марка представлена ​​АФ «Гранд Автомотів» - офіційним генеральним дистриб'ютором автомобілів Maserati в Україні.

Під час церемонії гостям була представлена ​​нова модель Maserati Quattroporte, українська прем'єра якої відбулася 26-ого квітня в автосалоні на Столичному шосе, 90.

Дізнатися лауреатів у київському Fairmont Grand Hotel зібралися дизайнери, журналісти, баєри та зірки шоу-бізнесу.

Ведучою Церемонії нагородження стала Сніжана Єгорова. Нагороди переможцям вручали: музикант і громадський діяч, лідер групи Воплі Відоплясова Олег Скрипка, музикант Дмитро Шуров, співачка Джамала, телеведучі Ольга Фреймут, Маша Єфросиніна, Ігор Кондратюк, футболіст Олександр Шовковський, головний редактор ELLE-Україна Соня Забуга, співзасновник і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та інші.

Результати Best Fashion Awards 2012:

Відкриття року - Ксенія Кірєєва
Кращий дизайнер аксесуарів - Наталія Каменська / Олеся Кононова