29.05.2013

Новий КІА pro_cee’d став родзинкою Автосалону SIA’2013!

Після прем’єри на Міжнародному автосалоні в Парижі в 2012 році  третій представник нового сімейства KІА cee’d — тридверна модель pro_cee’d тепер в Україні! Ознайомитись із яскравою спортивною зовнішністю та динамічними характеристиками автомобіля всі охочі можуть на Київському Автосалоні SIA’2013.

В Україні новий pro_cee’d пропонуватиметься із бензиновим двигуном об’ємом 1,6 літри та потужністю у 135 к.с. Коробка передач – автомат. При тій самій габаритній довжині (4310 мм), ширині (1780 мм) і колісній базі (2650 мм), що і в п'ятидверної моделі, новий pro_cee’d може похвалитись значними стильними удосконаленнями, які надають його тридверному кузову таку виразну спортивну зовнішність.

«KIA pro_cee’d – це автомобіль для молодих душею людей, для шукачів пригод. Він стрімкий та енергійний. Власники pro_cee’d – люди, відкриті для усього нового, - розповіла Генеральний директор ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, Ніна Васадзе.

KIA pro_cee’d привертає увагу завдяки оригінальній темній хромованій решітці радіатора, світлодіодним денним ходовим вогням і світлодіодним заднім ліхтарям.  До преміальних опцій внутрішнього оснащення належать: шкіряна оббивка керма, панель приладів і центральна консоль кольору чорного рояля, а також педалі зі спортивними накладками.

Серед опцій, що максимально підвищують безпеку та комфорт, у новому pro_cee’d також передбачені зовнішні складані дзеркала заднього огляду з електропідгрівом і підсвічуванням зони дверей.

Вартість КІА pro_cee’d в Україні становитиме 211 560 грн.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens,Quoris, Cerato, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com