29.05.2013

На SIA’2013 бренд КІА представив люксовий седан КІА Quoris!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», презентувала на автосалоні SIA’2013 розкішний седан KIA Quoris. Поява нового флагмана в Україні є справжньою історичною подією, адже це перший задньоприводний автомобіль KІА, розроблений із застосуванням власної платформи.  Його назва, що походить від англійських слів «core» – ядро, та «quality» - якість, підкреслює визначальні риси цього автомобіля.

“KIA Quoris встановлює нові стандарти поєднання сучасного дизайну, провідних технологій і бездоганних експлуатаційних характеристик», — наголосила Генеральний директор ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» Ніна Васадзе.

Довга колісна база, великі колеса, стрімко видовжені обриси кузова та довгий задній звис надають моделі Quoris розкішного вигляду престижного автомобіля, створюють враження динамічності, потужності та прогресивності.

В автомобілі Quoris вперше представлено цілу низку сучасних ексклюзивних функцій та інноваційних технологій.  До засобів активної безпеки належать повністю адаптивні світлодіодні фари, система стеження за «мертвими зонами», монітор кругового огляду з чотирма камерами, система допомоги під час старту на підйомах, а також інтелектуальний круїз-контроль.

До преміальних опцій підвищеного комфорту належать: збільшена панель приладів, індикація показань приладів на вітровому склі і висококласна аудіосистема із 17 динаміками. Для постійної підтримки комфортної температури в салоні Quoris обладнано повністю автоматичною системою двозонного клімат-контролю. Quoris також оснащується системою смарт-ключа, яка розпізнає наближення власника з ключами до автомобіля та автоматично відмикає його.

Основою найвищих стандартів безпеки та досконалості, які уособлює Quoris, є абсолютно новий кузов, для виробництва якого використовується вісім видів надміцної сталі.  Загалом, з таких спеціальних видів сталі виготовлено 74% компоненти кузова.

В екстремальних умовах робота гальмівної системи Quoris покращується трьома системами: стандартною антиблокувальною системою (ABS), системою електронного розподілу гальмівних зусиль (EBD) і системою екстреного гальмування (BAS).

Щоб попередити інших водіїв про аварійні гальмівні маневри, також використовується система ESS (система аварійної зупинки).  Вона визначає момент, коли водій намагається виконати аварійну зупинку, і вмикає імпульсний режим стоп-сигналів для попередження водіїв, що їдуть позаду. Більше того новий представницький седан від КІА обладнано дев'ятьома подушками безпеки.

Маючи габаритну довжину 5090 мм і колісну базу 3045 мм, Quoris забезпечує комфорт пасажирам, як на передніх, так і на задніх сидіннях.  Обидва передні сидіння обладнані електроприводом, обігрівом і вентиляцією.  Стандартні задні сидіння обладнанні трирівневим підігрівом подушок і спинок, а також поперековою підтримкою з регулюванням і складаним центральним підлокітником.

Праве заднє сидіння обладнано системою нахилу спинки, зсуву подушки сидіння та підпірки для ніг пасажира, електрифікованою повітряною камерою поперекової підтримки, а також нахилу вперед спинки переднього пасажирського сидіння, коли воно не зайняте.

В Україні КІА Quoris пропонуватиметься у ТОП-комплектації із модернізованим шестициліндровим двигуном об'ємом 3,8 літри і потужністю 294 к.с., що працюватиме у парі із автоматичною коробкою передач.  Вартість задньоприводного седану КІА Quoris становитиме 595 000 грн.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens,Quoris, Cerato, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio(два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.
_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com