31.05.2013

Термін дії програми КІА Assistance подовжено до 3 років!

Відтепер покупці нових автомобілів КІА матимуть можливість ще довше отримувати якісну  підтримку. Програму KIA Assistance було подовжено з одного - до трьох років.

Більше того, в рамках програми розширено кількість надання деяких робіт та послуг. А саме, три рази на кожен календарний рік клієнт має право на:
- Послуги евакуації;
- Запуск двигуна від стороннього джерела живлення;
- Заміну пошкодженого колеса;

За допомогою програми сервісного обслуговування KIA Assistance кожен власник нового автомобіля КІА матиме цілодобову підтримку від висококваліфікованих фахівців. В KIA Assistance готові прийти на допомогу та надати вичерпну інформацію з широкого кола питань: починаючи від пошуку адреси найближчої АЗС або СТО, і закінчуючи консультацією у надзвичайних ситуаціях.

Більше того, в цілодобовому диспетчерському центрі KIA Assistance клієнтам допоможуть визначитись із адресами та телефонами спеціалізованих установ, забронюють номер у готелі чи квиток на літак, допоможуть викликати евакуатор та багато іншого.

Здобути усі ці переваги можна буде лише зателефонувавши за номером 0 800 504 909. Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів – згідно тарифів операторів.Нагадаємо, програма KIA Assistance діє в офіційній мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» з 2010 року. Вона є додатковим аргументом для споживача в ухваленні рішення про купівлю на користь автомобіля KIA.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com