07.06.2013

Chery знижує ціни на Amulet!

Chery Amulet - передньопривідний седан С класу, пропонується в комплектації двох видів. Комплектація Standard оснащений трансмісією 5МТ, електросклопідйомниками передніх і задніх дверей, гідропідсилювачем керма, галогеновими фарами і обігрівом заднього скла. Комплектація Executive, крім вищевказаного, включає ABS + EBD, електропровід зовнішніх дзеркал заднього виду і передні протитуманні фари. Незалежно від комплектації, Chery Amulet володіє одним з найбільших багажників серед своїх «однокласників», його обсяг становить 550 л. А тип кузова ліфтбек і можливість трансформації салону робить Chery Amulet дійсно багатофункціональним і універсальним автомобілем. Саме приваблива ціна і багата комплектація в комплексі з надійністю і функціональністю залучили понад 33 тис. українських автолюбителів, які купили Chery Amulet. Тепер, у всій дилерській мережі ТОВ «Сі Ей Автомотів», офіційного дистриб'ютора автомобілів Chery в Україні, можна придбати покращала після фейсліфтінга Chery Amulet 1,5 MT Standard за ціною 75 900 грн і Chery Amulet 1,5 MT Executive за ціною 81200 грн . *Не пропустіть свій шанс! Кількість автомобілів обмежена!* Ціни діють з 30.05.2013 року на автомобілі Chery Amulet 2013 р. випуску, які були розмитнені до 14.04.2013 р. ДОВІДКА. Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні - компанія «Сі Ей Автомотів». За сім років з моменту виходу на український ринок, автомобілі Chery завоювали визнання і отримали підтримку від 75 000 споживачів, які стали власниками авто за такий короткий термін. Маючи широкий вибір моделей в усіх сегментах, гарну комплектацію при доступній ціні, Chery по праву стала однією з найпопулярніших марок авто в Україні.