11.06.2013

Вигідніше ще не було! Нова акційна пропозиція для автомобілів марки Chery від АТ АСТРА БАНК

У будь-якому автосалоні Корпорації УкрАВТО Ви зможете стати власником марки автомобілів, яку визнав весь світ – Chery. Адже кількість проданих автомобілів вже перевищила один мільйон. Якщо Ви досі не впевнені, що зможете дозволити собі автомобіль у кредит,  перевірте Ваші можливості не виходячи з дому, оформивши on-line заявку  на сайті «Експрес Кредит».

Умови кредитування зможуть задовольнити будь-який гаманець. Вам достатньо сплатити лише 10% від вартості автомобіля, а кошти, яких бракує, ви отримаєте під 12,99% річних, терміном до 7 років. І головне Ви не сплачуєте ані разової комісії, ані комісії за користування кредитом.

Можливо саме на Вас вже чекає новенький автомобіль Chery. Більше умов Ви знайдите на сайті www.express-credit.com.ua.

Додаткова інформація за номером телефону 0 800 502 310.

"Експрес Кредит"здійснює свою діяльність на базі ТОВ "УКРАВТОЛІЗИНГ" (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлені близько 30-ти пропозицій від 17-ти банків-партнерів.

АТ АСТРА БАНК- універсальний банк, що надає широкий спектр фінансових послуг. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Згідно з даними Асоціації українських банків, за розміром капіталу АСТРА БАНК входить в  топ-30 банків України. Рейтингове агентство "Експерт-рейтинг" присвоїло банку кредитний рейтинг uaA+ за національною рейтинговою шкалою. АСТРА БАНК входить в одну з найбільших в Південно-східній Європі фінансових груп Alpha Bank Group, яка здійснює свою діяльність більше 130 років. www.astrabank.ua  0800 302 202