27.06.2013

КІА Драйв Тур 2013: приготуйтесь до шаленого тест-драйву!

29 червня 2013 року Південна Пальміра зустрічатиме КІА Драйв Тур 2013. Одеса загуде від ревів двигунів та нестримної енергії, яка супроводжує Драйв Тур вже протягом п’яти років! За цей час шанувальники бренду переконались: таку подію варто відвідати!

Цьогоріч в насиченій програмі КІА Драйв Туру: тест-драйви, завдяки яким всі охочі зможуть познайомитись ближче з яскравими автомобілями КІА та відчути світогляд корпорації КІА Моторс, що втілений в кожній із моделей бренду.

Також всі гості КІА Драйв Тур 2013 матимуть можливість познайомитись із новими моделями КІА: KIA Sorento та КІА Сеrato, протестувати KIA Optima – переможця цьогорічної Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні» та KIA Rio, що став першим у класі, а також лідером у категорії «Співвідношення ціна/якість». До уваги шанувальників бренду будуть представлені і інші автомобілі з модельної лінійки КІА.

Не пропустіть шанс подарувати собі гарний настрій, весело провести  вікенди з родиною та дізнатись багато цікавого.

Географія та дати проведення КІА Драйв Тур 2013:

29.06-30.06, Субота і Неділя - Одеса – вул.Дерибасівська;

06.07-07.07, Субота і Неділя – Дніпропетровськ – площа ім.Леніна;

13.07, Субота – Донецьк – парк ім.Щербакова;

Також КІА Драйв тур 2013 пройде у Харкові (14.07.2013) та у Львові (20.07-21.07). Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/.

Окрім тест-драйвів та презентації новинок, в кожному із міст в рамках КІА Драйв Туру відбудуться: виступи діджеїв, конкурси, вікторини, змагання із футбольного фрістайлу, виступи популярних музичних виконавців та багато іншого.Приходь і пройди свій тест-драйв разом із КІА!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com