02.07.2013

«АвтоЗАЗ-сервіс» сертифікував співробітників своїх дилерських підприємств

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні – Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» – реалізує програми з розвитку своєї дилерської мережі. У рамках нововведеної модульної системи навчання відбулася сертифікація представників підприємств дилерської мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» – кращих фахівців з продажу автомобілів і по роботі з клієнтами сервісу.

0

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» приділяє особливу увагу якості обслуговування клієнтів автосалонів та сервісних станцій. З метою покращення якості обслуговування клієнтів, на базі навчально-тренінгового центру дистриб’юторської компанії реалізуються навчальні програми, спрямовані на підвищення кваліфікації фахівців дилерської мережі «АвтоЗАЗ-сервіс». Процес навчання фахівців дилерських підприємств мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» постійний та безперервний з 2004 року, а починаючи з 2013 року введена удосконалена модульна система навчання. Так, співробітники підприємств дилерської мережі навчаються за оновленою модульною системою, що передбачає участь в обов’язкових дистанційних та стаціонарних навчальних курсах. Навчальні модулі охоплюють різноманітні напрямки роботи фахівців, а саме: технічних особливостей автомобілів ЗАЗ, консультативних продажів, основ сервісного обслуговування, технології роботи з клієнтами сервісу, обслуговування та діагностики, передпродажного обслуговування та інших. За результатами відповідних тестувань та виконання практичних завдань проходить сертифікація спеціалістів.

0

Сертифікація – тривалий навчальний процес, що спрямований на забезпечення підготовки персоналу з використанням індивідуальних програм навчання та єдиних критеріїв оцінки. Цьогоріч сертифікація проходила у 6 етапів та тривала протягом усього 1-ого півріччя. За результатами сертифікації атестовано фахівців з продажу автомобілів, та фахівців по роботі із клієнтами сервісу.

0

«Ми залишились цілком задоволені результатами сертифікації. – коментує Генеральний директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – Усі сертифіковані фахівці успішно пройшли тестування та продемонстрували належний рівень знань та практичної підготовки, необхідних для якісного та оперативного  консультування і обслуговування клієнтів нашої дилерської мережі».

У подальшому Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» продовжуватиме реалізовувати навчальні програми з підвищення кваліфікації своїх фахівців. Зокрема, у 2-ому півріччі поточного року будуть сертифіковані фахівці з продажу автомобілів і по роботі з клієнтами сервісу, а також мотористи/ходовики та електрики/діагности. Усі навчальні програми з підвищення кваліфікації фахівців «АвтоЗАЗ-сервіс» розробляються та впроваджуються з орієнтацією на задоволеність клієнтів автомобілями ЗАЗ та рівнем сервісного обслуговування.  Клієнти дилерської мережі, які придбали автомобіль ЗАЗ, отримують гарантію європейського зразка на обслуговування авто у 3 роки або 100 тис. км пробігу. Нинішнього року міжсервісний інтервал було збільшено до 15 тис. км, що дозволяє економити час та витрати власника авто на ТО.

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

Додатково

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.