05.07.2013

Вже завтра КІА Драйв Тур 2013 завітає до Дніпропетровська!

6 та 7 липня на площі ім. Леніна м.Дніпропетровська відбудеться феєричне свято тест-драйву, яке доповниться виступами артистів, автомобільним боді-артом та футбольним фрістайлом!

Цього  вікенду жителі міста зустрічатимуть КІА Драйв Тур 2013! На два дні місто захопить автомобільна лихоманка, адже всі охочі зможуть взяти на тест-драйв яскраві автомобілі з модельної лінійки КІА.

Зокрема, жителі Дніпропетровська зможуть оцінити у русі новинки KIA Sorento та KIA Cerato, а також випробувати переможця цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володаря титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio. Більше того, взяти на тест-драйв запропонують такі популярні моделі, як КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage. Аби не вистоювати в чергах, записатись на тест-драйв можна заздалегідь за допомогою сторінки КІA на Facebook. Заходь і зареєструйся тут http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847

Також в рамках КІА Драйв Туру у Дніпропетровську відбудуться виступи артистів, вікторини, конкурси та багато іншого.

Не пропустіть шанс весело провести час із родиною та друзями та познайомитись із автомобілями КІАПодарувати гарний настрій у вихідний день, в компанії з найяскравішим автомобільним брендом, саме це – філософія КІА Драйв Туру.

Чекаємо на Вас 6 та 7 липня в Дніпропетровську, на площі ім.Леніна!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
 KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com