08.07.2013

Дніпропетровськ зустрів КІА Драйв Тур 2013 із фурором!

Минулого вікенда, 6 та 7 липня, центр Дніпропетровська перетворився на справжній випробувальний полігон. Лише за суботу кількість тест-драйвів в рамках КІА Драйв Тур сягнула рекордної за останні 5 років позначки: 214 реєстрацій!

КІА Драйв Тур, який вже 5 років поспіль проходить у найбільших містах України, переїхав з Одеси до Дніпропетровська. Дійство розгорталось 6 та 7 липня на площі ім..Леніна. Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, потурбувалась аби гості заходу занурились у драйвову атмосферу свята.

Головна родзинка КІА Драйв Туру – тест-драйви. Тож всі присутні мали можливість протестувати популярні моделі КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage. Більше того, жителі Дніпропетровська сіли за кермо новинок модельного ряду - KIA Sorento та KIA Cerato. І, звичайно, у центрі уваги опинився переможець цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володар титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio.

Жителі Дніпропетровська виявились надзвичайно активними та завзятими пілотами – автомобілі КІА тестувались без перерви. Тільки за суботу, 6 липня, відбулась рекордна кількість автомобільних випробувань – 214 тест-драйвів. Всього ж за два дні гості заходу проїхались на автомобілях КІА майже 400 разів. У порівнянні із минулим роком активність жителів Дніпропетровська зросла вдвічі.

Один із учасників тест-драйву, Олександр, 34 роки, із задоволенням поділився досвідом, здобутим на КІА Драйв Турі: «Давно хотів посидіти за кермом КІА Optima. автомобіль дуже комфортний, плавний, відчувається, що все продумано до дрібних деталей. Особливо сподобався двигун: одразу відчуваються 180 кінських сил!»

В перерві між тест-драйвами жителі Дніпропетровська насолоджувались виступами артистів, діджеїв, майстрів з футбольного фрістайлу, брали участь у вікторинах, конкурсах та автомобільному боді-арті.

Тим часом, КІА Драйв Тур вирушає далі! Наступними вихідним захід відбудеться одразу у двох містах: Донецьк і Харків – готуйтесь!

Географія та дати проведення КІА Драйв Тур 2013:
13.07, Субота – Донецьк – парк ім.Щербакова;
14.07, Неділя – Харків – парк ім.Горького;

20.07-21.07 – Субота і Неділя - Львів – парк Культури.
Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/.

Головний партнер проекту – оливи TOTAL.

Нагадаємо, всі охочі можуть зареєструватись на тест-драйв в своєму місті за допомогою сторінки КІА на Facebook, і, таким чином, отримати автомобіль без черги. Заходь і зареєструйся тут http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com