10.07.2013

«Кращий водій України 2013» пройшов у Криму

6 липня 2013 року Всеукраїнський конкурс «Кращий водій України 2013» відвідав сонячний Крим, де у чесному змаганні на водійську майстерність визначилися ще 2 фіналіста, які поборються за титул найкращого автомобіліста, а також головний подарунок автомобіль ЗАЗ VIDA.

«Кращий водій України 2013» у самому розпалі! На вихідних автомобільне свято провела сонячна столиця Криму – Сімферополь. Саме тут, на території офіційного дилера ЗАЗ ПАО «Таврия-Авто» 20 претендентів на титул кращого водія України зійшлися в «сутичці», демонструючи свої найкращі водійські здібності. «Сутичка» – вдале слово для визначення всього процесу змагання. Адже, по-перше, серед зареєстрованих учасників кримського етапу – 2 торішніх фіналіста – підготовлених і орієнтованих тільки на перемогу. По-друге, 3 жінки-водії (Альона Титова, Юлія Маркевич та Ірина Сиволозька), що брали участь у заїздах, не тільки прикрасили свято своєю присутністю, але і склали серйозну конкуренцію колегам-водіям. Більше того, учасники заїздів йшли практично нога в ногу, демонструючи результати, які відрізнялися іноді тільки долями секунд! До того ж, не було зареєстровано жодної серйозної помилки. У результаті, в першому заїзді знадобилась додаткова 4-та вправа, адже 2 учасники за результатами попередніх 3-х вправ набрали однакову кількість балів.

0

Отже, за результатами 2-х заїздів фіналістами кримського практичного етапу конкурсу «Кращий водій України 2013» стали Леонід Жук та Олександр Ковальчук. Саме ці два учасники отримали офіційне запрошення на участь у фіналі конкурсу, який відбудеться у вересні на головному автомобільному святі столиці – Столичному Автошоу. Тут і визначитися найуміліший автомобіліст країни, який отримає гідне звання кращого водія України 2013. І найголовніше, переможець конкурсу стане володарем нового автомобіля ЗАЗ VIDA від головного партнера конкурсу – Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» – офіційного дистриб'ютора автомобілів ЗАЗ в Україні. Кращому водієві –  гідний подарунок!

0

«Кращий водій України 2013» впевнено прямує далі! Зовсім скоро своїх фіналістів визначить перлина біля моря –  прекрасна Одеса (13 липня, територія ПАО «Одесса-Авто», Ленінградське шосе, 27-А). Участь може взяти кожен, незалежно від місця проживання! У кожному з міст - розважальна програма для великих і малих відвідувачів свята – з подарунками, солодощами та веселими аніматорами. Також паралельно з конкурсом проходить «народний тест-драйв», в ході якого можна протестувати будь-який з автомобілів модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up.

0

Нагадаємо, що регіональні практичні етапи конкурсу для зручності охочих проходять в містах-мільйонниках –  Києві, Львові, Сімферополі, Одесі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові і проводиться в два заїзди. У кожному з них беруть участь по 20 водіїв, які попередньо зареєструвалися для участі, відповівши правильно на запитання конкурсної анкети. Крім того 2 із них, так звані «джокери», відбираються для участі прямо в день проведення практичного етапу серед відвідувачів заходу. Переможець конкурсу і новий власник ЗАЗ VIDA визначиться під час Столичного Автошоу у вересні цього року.

Приходьте на автомобільне свято у своєму місті! Беріть участь і перемагайте!

Більше інформації про конкурс «Кращий водій України 2013» та офіційні умови на сайтах www.zaz.ua та www.autocentre.ua

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01