11.07.2013

КІА Драйв Тур 2013 вирушає до Донецька та Харкова!

Донеччани та харківчани, затамуйте подих: цього вікенду, 13 і 14 липня 2013 року, КІА Драйв Тур приїде до вас! А отже, вже найближчими вихідними, ви зможете просто в центрі свого міста взяти на тест-драйв автомобілі КІА, насолодитись яскравою розважальною програмою та незабутньо провести час із родиною та друзями!

КІА Драйв Тур 2013, справжнє свято тест-драйвів, триває! Позаду його грандіозної ходи залишились Одеса та Дніпропетровськ, попереду - Донецьк та Харків. Захід відбуватиметься 13 липня в Донецьку, в парку ім.Щербакова, і вже наступного дня, 14 липня, у Харкові, в парку ім.Горького.

Донеччани та харківчани зможуть оцінити новинки KIA Sorento та KIA Cerato, а також випробувати переможця цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володаря титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio. Більше того, взяти на тест-драйв запропонують такі популярні моделі, як КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage.

Записатись на тест-драйв у Вашому місті можна вже зараз! Заходьте на сторінку КІА у Facebook,  реєструйтесь тут http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847 і отримайте право пройти тест-драйв без черги!

Під час КІА Драйв Туру у Донецьку та Харкові розваги знайдуться для кожного. В рамках заходу на всіх гостей чекатиме насичена розважальна програма: автомобільний боді-арт, футбольний фрістайл, виступи артистів, конкурси, вікторини та багато іншого.

Нагадаємо, КІА Драйв Тур 2013 вже пройшов в Одесі та Дніпропетровську. Південна Пальміра зустріла захід проливним дощем, щоправда калюжі по коліно лише додавали тест-драйвам автомобілів КІА перчинки. В Дніпропетровську ж, незважаючи на майже 40-ка градусну спеку, взагалі було встановлено рекорд із кількості тест-драйвів в рамках Драйв Туру за останні 5 років. Лише за один день, 6 лютого, жителі Дніпропетровська провели 214 тест-драйві, а всього за вікенд їх вийшло майже 400.

Не пропустіть шанс весело провести час із родиною та друзями і ближче познайомитись із автомобілями КІА!

Чекаємо на Вас 13 липня в Донецьку, в парку ім.Щербакова, і 14 липня у Харкові, в парку ім..Горького! Цікаві вихідні та гарний настрій гарантовано!

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com